Szerintetek érdemes kimennem?
Figyelt kérdés
Úgy adódott, hogy kitudnék menni Angliába egy szállodába dolgozni. Biztos fizetést, szállást, és ennivalót is kapnék, ráadásul egy-két magyar is van kint, angolul persze tudok. Az egyetemet kéne halasztanom, egyébként másodéves vagyok. Te mennél?2010. jan. 8. 13:11
1/15 anonim válasza:
nem.
előbb a suli, utána a szívás...
2/15 A kérdező kommentje:
Félévre tervezem a munkát, egy kis tapasztalat, pénz, nyelvismeret mélyítés, aztán ősztől ismét iskola. Szerintem megéri, csak minimális megerősítésre vártam :). Suli után, pedig nem szeretnék szívni :)
2010. jan. 8. 13:26
3/15 anonim válasza:
Ha minden következmény nélkül meg tudod oldani a halasztást, akkor menj ki, de a sulit végleg ne add fel.
4/15 anonim válasza:
szerintem is menj ki, ha nem adódik baj a halasztással. Nagy előnnyel indulsz majd az egyetem befejezésekkor az állásinterjúkon (munkatapasztalat, nyelvtudás, nemzetközi kapcsolatok).
5/15 anonim válasza:
alap,hogy mennék! a suli megvár! a munka meg..lehet,hogy soha nem lesz ilyen lehetőséged! HAJRÁ;) én szurkolok neked!
7/15 anonim válasza:
Naná :) Szépen meg fogod szedni magad (anyagilag értettem) , aztán a sulit be lehet fejezni egy évvel később is.
Ki ne hagyd ezt a lehetőséget, mert van egy olyan érzésem, hogy nagyon megbánnád :P
8/15 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz tőle, ha egy félét halasztasz. Világot látsz, tökéletesíted a nyelvtudásod, mi kell még? Lehet, hogy nem kapsz később ilyen ajánlatot. Én is külföldre mentem fiatalon. Nem bántam meg. Merj bele vágni bátran. Ha nem leszel egyedül, eleve nincs félnivalód.
10/15 anonim válasza:
tutira mennék!
Amig fiatal az ember addig minden lehetőséget meg kell ragadni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!