Milyen szinten kéne tudnom angolul, hogy ne legyen gondom anglisztika szakon? Érdemes lenne e előtte 1 évig kimennem külföldre csak nyelvet tanulni vagy a mostani kicsit jobb mint középfok elég?
Figyelt kérdés
2010. febr. 8. 12:43
1/3 anonim válasza:
Ha jól tudom oda kötelező az angol emeltszintű érettségi, nem? Sztem ha nem beszélsz felsőfokon angolul akkor ne vágj bele, az egyetemen úgysem fognak rendesen megtanítani, csak számonkérik.
2/3 anonim válasza:
Ha módod van rá, hogy kimenj, egyetemtől teljesen függetlenül, akkor ezt az életreszóló tapasztalatot ne hagyd ki. Egyébként ha felvesznek anglisztika szakra, akkor megütöd azt a mértéket, amennyivel elboldogulsz az egyetemen. Pár hétig nehéz, aztán belejössz.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Az emeltszintű érettségitől nem félek, az meglesz. Körülbelül 70%ra számítok. Én is a külföldön tanulást helyezném előbbre, mert attól csak jobb és könnyebb lehet az egyetem.
2010. febr. 9. 11:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!