Meddig marad sok munkahely Londonban?
addig lesz sok munkahely londonban amíg a helyiek nem akarnak alacsony fizetésért szar munkát csinálni, de ebbe a szegmensbe nagy a konkurencia, indiai, lengyel, meg mindenféle arcok hemzsegnek érte
viszont ha _értesz_ valamihez akkor pillanatok alatt el tudsz helyezkedni jó pénzért
Ezt nem lehet tudni. De én fél éve jöttem ki, és elég gyorsan találtam munkát. Ha pedig már egy munkát találsz, lesz kinti referenciád, jól dolgozol, akkor hajlamosak megbízni benned és több vagy jobb munkát kapsz.
Ez sok mindentől függ. Nem lehet általánosítani. Ez nem egy pohár, ami egyszer csak betelik. Mindig jönnek vissza emberek vagy mennek onnan tovább vagy elmennek szülni (így kiesnek a munkából) stb.
Ha képzett vagy és beszéled az angolt, nagyon nagy esélyed van arra, hogy találj jó munkát. Persze, ez függ a képzettség milyenségétől. De ha csak abból indulok ki, hogy én kevés angollal és nulla kint hasznosítható szaktudással mennyi helyre tudtam menni, akkor azok, akik jól beszélnek, és valóban pénzt akarnak, azoknak itt kánaán van. De tényleg.
Ha akarsz munkát, lesz munkád. A fentieket figyelembe vége. 2-3 hónap elegendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!