Angliai munkahely. Mi kell hozzá?
Figyelt kérdés
Pontosan miket kell végigjárnom, hogy Angliába kiköltözhessek és ott munkát vállalhassak?2012. júl. 21. 07:48
1/8 anonim válasza:
Angliai munkavállaláshoz kell:
útlvél/személyi igazolvány
angliai bankszámla
NI szám
Angliai lakcím
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Kiköltözés témában is tudnál segíteni? Érettségi után tervezek kimenni Angliába, de pontosan mitől függ, hogy kimehetek-e?
2012. júl. 21. 10:46
3/8 anonim válasza:
Hogy hogy mitől függ? Felülsz egy repülőre és kijössz! Bár csupán egy érettségivel itt sem fogod megváltani a világot! Legalább egy életképes szakmát szerezz, mert anélkül idekinn is csak mosogató, takarító, szalagmunkás leszel minimálbérért és nem fogsz jól élni.
4/8 A kérdező kommentje:
Szia! Ha jól értem te már kint élsz. :) Vízummal kapcsolatban kérdeztem a dolgokat, utánajárásokat. Érdekel mennyi idő, és pénz megszerezni a munkavállalóit? 2 lehetőségem van tanulmányilag.
- Érettségi, és rendvédelmi szakma. (Rendőr, tűzoltó, katasztrófavédelem) ebbe járok jelenleg, ez érettségi után még pár év, de nem tudom illetve nem hiszem, hogy tűzoltóként kapnék kint munkát.
- Átmegyek szakmunkásba, mint CNC-s, illetve szerszámkészítő. Ebben nagyobb jövőt látok kint.
Mi a véleményed? Előre is köszönöm a válaszodat.
2012. júl. 21. 11:52
5/8 anonim válasza:
Se vízum, se munkavállalási engedély nem kell már rég! Amire szükséged van, azokat az első válaszomban már írtam. Ahhoz hogy idekinn munkát találj, kell egy jó nyelvtudás, szakma, és szerencse is.
6/8 anonim válasza:
Biztonsági őrként esetleg elhelyezkedhetsz, de rendőrnek nem fognak felvenni külföldit.
7/8 A kérdező kommentje:
Szia. Ezt sejtettem, ezért fogok most iskolát váltani. Fémforgácsolóként, esztergályosként remélem jobban el lehet helyezkedni.
2012. júl. 21. 20:08
8/8 anonim válasza:
Szerintem azzal jó esélyed lesz. Ilyen munkaerőből mindig hiány van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!