Kezdőoldal » Utazás » Európa » Van esélyem Ausztriában...

Van esélyem Ausztriában munkát találni ha jó angol nyelvtudással és kevés némettel?

Figyelt kérdés

Angolul folyékonyan beszélem,németet 5 évig tanultam és folyékonyan beszéltem de már sokat feléejtettem.

Tavaly kint voltam Ausztriába két hetet és kezdtem belejönni a németbe mert'előjöttek' a szavak.

Szóval szeretnék kint elhelyezkedni mert itthon egyre síralmasabb a helyzet.

Gondoltam arra is hogy átismétlem az alapokat és úgy kimenni.

Jelenleg van állásom,de nagyon kemény fizikai munkát dolgozom,napi 12 órába mindennap meg hétvégén is,ha túl sok a túlóra nem fizetik ki hanem lecsúszom,'majd valamikor'kiadják.

Így keresek 90ezer Ft.ot.

Szerintetek megéri kockáztatni,vagy egész életemben ezt csináljam megállás nélkül?

2012. jún. 26. 12:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Csak ismerős, beajánlás útján van ilyenre esélyed. Tapasztalatból beszélek, mert én is csak angolul tudok normálisan, németül nagyon minimális a tudásom, az első munkahelyemet ismerős útján szereztem, egy fiatal csapatba kerültem, ahol nem csináltak gondot abból, hogy angolul beszélek. Mellesleg azért az utasítások nagy részét németül is megértem. A mostani helyemre pedig a volt munkaadóm ajánlott be. Jelenleg minimálisan beszélek németül, inkább csak értem a dolgokat, de beszélni nem tudok.
2012. jún. 26. 15:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Miért nem jössz Angliába? Tudom, hogy mostanában otthon az a hír járja, hogy itt semmilyen munka nincs már senkinek, meg züllik az ország nagyon lefelé, aminek van némi valóságalapja, de azért nem olyan vészes a helyzet. Fizikai munkával például szerintem jó esélyeid lennének.
2012. jún. 27. 00:03
 3/3 A kérdező kommentje:
És mik a legkeresetebb helyek arrafelé?
2012. jún. 27. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!