Sofőrállást keresek Angliában CE kategóriás jogosítvánnyal alapfokú angol nyelvtudással. Milyen esélyek és lehetőségek vannak? Konkrétan merre keressek?
Úgy hallottam, hogy a közvetítők lehúznak azért érdeklődöm itt! És még az is érdekelne, hogy mennyit lehet ilyen jogsival keresni? A város mindegy, hogy merre találnék!
Előre is köszönöm a válaszokat.
A mi irodánk rendszeresen keres sofőröket különböző cégekhez.(nem Londoni vagyok)
De alap angol tudással esélytelen hogy te sofőrként dolgozzál.(hacsak nincs segítséged aki elintézi)
Elvárás a társalgási angol tudás,és emellett munkavédelmi oktatáson is részt kell venned.(kapsz egy nyomtatványt amit csatolhatsz a CV-hez)Természetesen elvárnak referenciát is.Jelen pillanatban csak egy barátom (ő londoni) tudok olyan sofőri állásról ahol reptértől a szállodáig szállítja az utasokat(főleg magyar utasokat) így a nyelvtudás sem akadály.De ő is csak ismerőst alkalmaz...
gumtree.com
Van egy csomó sofőr állás, de feltétel hogy legyen kinti hivatásos jogsid, amihez kell egy kinti tanfolyam, és vizsga. Hogy hogy megy pontosan annak utána kell nézni, ha jól emlékszem 300 font körüli összegbe van.
" de feltétel hogy legyen kinti hivatásos jogsid, amihez kell egy kinti tanfolyam, és vizsga. Hogy hogy megy pontosan annak utána kell nézni, ha jól emlékszem 300 font körüli összegbe van."
Ha otthon megfelel a jogsija az uniós követelményeknek akkor nem kell kintre is hivatásos jogsi.Akkor elég ha csak honosítja a jogosítványokat(100 font 1 jogsi honosítás)..A vezetéshez nem kell külön vizsga,csak munkavédelemből, kell vizsgáznia (ami olyan 500 font körül van)
Természetes írtam hogy vannak sofőri állások,de ahhoz nyelvtudásra is szükség van.
<első>
tegnap 19:43
En a hivatasos sofori allasokra gondoltam, mint cab driver, lorry driver, airport transfer, stb. Ezekhez kell a hivatasos vizsga.
Szia!
1.Kell angol adókártya,kb 1 hónap,míg megkapod postán.
2.Nyitnod kell angol bankszámlát,ahova utalja az agency
a fizetést.
3.A magyar jogsit leadod,és kapsz angolt.Kb 2 hét,és olyan
50 font kötül van az ára.
4.Míg nemtalálsz munkát,az adószám,és a számlaszám hiánya miatt lehetetlen,addig vinned kell költőpénzt.
Szállás,utazás,étel.Én 1200fontot vittem tavaly,és elfogyott.Az alap angol kevés a gépkocsivezetőhöz.
Énis érdeklődtem,csak szállodában van alap angollal munka.
Nekemis ott sikerült találnom.
5.A kinti agencyk nem fogadhatnak el pénzt a közvetítésért,ez illegális.
Nagyon sokat kellett dolgozni,utazni,plussz elviselni a lakókat,akik nem mindíg voltak 100asok.
De ha belevágsz,sok sikert neked,márciusban énis megyek vissza.Ha valakinek nem tetszik a válaszom,ne fikázza,irjon privátot,válaszolok szívesen.
Én ezeket tapasztaltam tavaly,kinnt Londonban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!