Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ausztiába hogyan tudok kiutazn...

Ausztiába hogyan tudok kiutazni úgy nyárra (szezonra), hogy a munkahely biztosítson szállást és étkeztetést (hotelba)?

Figyelt kérdés

Idén nyáron a párommal szeretnék kiutazni Ausztriába dolgozni és érdekelne az, hogy hogyan tudom ezt megtenni. Közvetítő cégen keresztül érdemes? pl: tiroli álláskeresőt nézegettem. Vagy érdemesebb honlapokon keresgélni ilyen munkát? Ha igen milyen honlapokon? Érdekelnének kinnt szerzett tapasztalatok is.

Megjegyzem: beszéljük a németet megértés szintjén, de folyamatosan tanuljuk a párommal

Előre is köszi a segítséget, válaszokat:)

2014. febr. 23. 10:12
 1/7 anonim ***** válasza:
közvetítőt nem ajánlom,mert átver a legtöbb ,vagy besem jelent,max magyarországra...másik dolog,albérletet találni borzalmasan sok és költséges.az jó dolog ha folyamatosan tanuljátok a nyelvet,tanfolyam ,és magántanárhoz is érdemes lenne elmennetek.Mert ha tényleg nem másra akartok támaszkodni,ígérgetésekből teli..akkor magatoktól kell elindulni.Munka van bőven kint,csak válogatni kell
2014. febr. 23. 10:18
 2/7 anonim ***** válasza:

Csakis osztrák álláskeresőket nézegess és személyesen vedd fel a kapcsolatot. A közvetítőket messzi ívben kerüld.

Ha személyesen megállapodtál a munkaadóval, (ha már rokon nincs) szintén személyesen keress szállást, esetleg a munkaadó segíthet, ha akar.

2014. febr. 23. 13:23
 3/7 anonim ***** válasza:
ams.at
2014. febr. 23. 19:06
 4/7 A kérdező kommentje:

Igen, elején úgy gondoltam, hogy csak közvetítőn keresztül lehet kijutni szinte ha nincs rokon, de ahogy egyre jobban utánajárok túl sokan mondják, hogy a közvetítőket kerüljem. Tényleg ennyire nincs 1 megbízható közvetítő az országban?

Az iménti oldalt ams.at nézegettem:) Vannak lehetőségek, de nem értem, hogy hogy működik. Elküldöm az életrajzomat a munkára és utána mikor telefonál a munkaadó körülbelül. Nálam csak telefonos interview jöhet szóba, mert azért nem megyek ki Ausztriába, hogy hátha felvesznek, de gondolom ezzel így van a többi külföldre vándorló ember.

Meg ha nyárra akarok munkát, akkor kb mikor érdemes elkezdeni osztrák munkát keresni? Nyár előtt hány héttel?

2014. febr. 24. 16:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha nálad csak a telefonos interjú jöhet szóba, akkor gond van... Mégis, hogy gondolod ? Felvesz valaki csak úgy vaktában ?
2014. febr. 24. 19:37
 6/7 anonim ***** válasza:
na meg 7352577523 kilóméterről,egy másik országból,gondolod majd visszahívnak ,mi?
2014. febr. 24. 19:51
 7/7 A kérdező kommentje:
mondjuk igazat írtok:) de azért ha már azt mondják, hogy behívnak, akkor gondolom nem a semmiért teszik. elvégre egy konyhai kisegítőnek max németül kell tudnia, meg ugye a konyhai teendőket végeznie és pont.
2014. márc. 10. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!