Ausztiába hogyan tudok kiutazni úgy nyárra (szezonra), hogy a munkahely biztosítson szállást és étkeztetést (hotelba)?
Idén nyáron a párommal szeretnék kiutazni Ausztriába dolgozni és érdekelne az, hogy hogyan tudom ezt megtenni. Közvetítő cégen keresztül érdemes? pl: tiroli álláskeresőt nézegettem. Vagy érdemesebb honlapokon keresgélni ilyen munkát? Ha igen milyen honlapokon? Érdekelnének kinnt szerzett tapasztalatok is.
Megjegyzem: beszéljük a németet megértés szintjén, de folyamatosan tanuljuk a párommal
Előre is köszi a segítséget, válaszokat:)
Csakis osztrák álláskeresőket nézegess és személyesen vedd fel a kapcsolatot. A közvetítőket messzi ívben kerüld.
Ha személyesen megállapodtál a munkaadóval, (ha már rokon nincs) szintén személyesen keress szállást, esetleg a munkaadó segíthet, ha akar.
Igen, elején úgy gondoltam, hogy csak közvetítőn keresztül lehet kijutni szinte ha nincs rokon, de ahogy egyre jobban utánajárok túl sokan mondják, hogy a közvetítőket kerüljem. Tényleg ennyire nincs 1 megbízható közvetítő az országban?
Az iménti oldalt ams.at nézegettem:) Vannak lehetőségek, de nem értem, hogy hogy működik. Elküldöm az életrajzomat a munkára és utána mikor telefonál a munkaadó körülbelül. Nálam csak telefonos interview jöhet szóba, mert azért nem megyek ki Ausztriába, hogy hátha felvesznek, de gondolom ezzel így van a többi külföldre vándorló ember.
Meg ha nyárra akarok munkát, akkor kb mikor érdemes elkezdeni osztrák munkát keresni? Nyár előtt hány héttel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!