Van valami gyűjtőoldala az akciós párszázforintos repülőjegyeknek? Ajándékba lenne.
Egyre nagyobb fájdalmas hülyeségeket írsz itt össze. :-(
Te még mindig nem érted. Mindegy, hagyjuk. Kérlek legalább a többi olvasónak ne írj itt marhaságot. Nem kérnek a kapunál külön semmit. Mondtam már, hogy az illetéket nem lehet külön fizetni? Szerintem mondtam, hogy nem lehet ilyennel trükközni de te nem fogtad fel, sajnálom. Karácsonynak amúgy is vége. Van akinek egyszerűen nem lehet jót tenni, sajnos ez a nagy igazság. :-(
" csak szeretném ha minden becsületes gyakorikérdések olvasó előtt világos lenne, hogy ha elfogad egy ingyenjegyet, annak komoly kövekezményei lehetnek a kapunál, amikor számon kérik rajta az illetéket."
Én meg szeretném ha ezt a hülyeséget, teljes marhaságot senki nem venné komolyan, amit itt fent idéztem. Nem is értem miért jó egyeseknek rémhíreket kelteni? :O
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!