Kezdőoldal » Utazás » Európa » Anglia melyik részére érdemes...

Anglia melyik részére érdemes költözni? Megéri kimenni? Ott családot alapítani?

Figyelt kérdés
2009. nov. 23. 14:16
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Ma 15:10-es ti mennyi housing benefitet (lakber tamogatast) kaptok? Megirod? Legyszi, koszi.
2009. nov. 24. 17:46
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
15.10-es vagyok.Itt kint Angliában is ugyan annyira nehéz tanácsi lakást igényelni mint otthon(ha nem nehezebb).Igen nézik az eltelt éveket amit itt kint dolgozol,és 1 év az kevés.Számít,hogy hány gyerek van,mennyire vagy rászorulva stb..Mi nem kapunk house benefit támogatást,mert állítólag 1 főre eső jövedelem több mint aminél járna...(pedig én csak part time melóban dolgozom)Szóval nem olyan könnyű a támogatásokat sem kérni,és ahhoz hogy valaki kapjon egy bizonyos ideig mmár itt kell dolgoznia..
2009. nov. 24. 21:05
 23/28 anonim ***** válasza:
Koszi hogy irtal! Nem is akartok counsil-os lakast igenyelni? A hazat megvettetek vagy csak berlitek?
2009. nov. 24. 21:26
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

20.05-vagyok.4 éve élünk kint,és már többször próbáltunk igényelni tanácsi lakást,de mint írtam nem adják könnyen..Azt is mondhatnám,hogy mindig "elzavarnak" arra hivatkozva,hogy vannak nálunk még szegényebbek akik rászorultak.Nemrég újból próbálkoztunk,de a lista végére kerülnénk,és azt mondták ,hogy van aki már 10 éve vár ilyen lakásra..Nem éri idegeskedni ez miatt,így inkább már nem is foglalkozunk vele..

Mi házat bérelünk,úgy int sokan mások,talán csak annyiban vagyunk szerencsésebbek,hogy nem osztozkodunk senkivel,nem kell sok idegenekkel egy fedél alatt élni..Csak a kis család egy szép 3 szobás házban...

2009. nov. 25. 00:05
 25/28 anonim válasza:
100%
Norwics gyonyoru varos, mar 1,5 eve itt elunk a csaladommal. Rengeteg szorakozasi lehetoseg, foiskola, egyetem, London-Luton repter 100 merfoldre, Tengerpart pedig 20 merfold. Tiszta, szep, csendes.
2009. nov. 26. 22:18
 26/28 anonim ***** válasza:

off

13.44 vagyok, köszönöm a válaszod!

2009. nov. 27. 19:04
 27/28 anonim válasza:
Ha nem nagyon tudsz angolúl, amit abból gondolok hogy aztírtad "nem találsz leírást a városról csak angolt" akkor szerintem ne menny ki amíg nem tudod valamilyen szinten a nylevet hidd el úgy nehéz..
2009. dec. 7. 20:56
 28/28 A kérdező kommentje:

Elöször érettségi és egyetem [: addig meg még van időm. Mindenkéép nyelvtudással megyek. Még mos tállok csak a felvételi előtt, de ha aztvesszük gyorsan telik az idő.. ésmár 14 évesne tudni kell mi akar lenni az ember 7 év mulva..szoval azért érdekel.

Köszönöm [:

2009. dec. 8. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!