Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mi a rákért akár mindenki...

Mi a rákért akár mindenki Angliába menni? Az utolsó hely, ahová mennék európában.

Figyelt kérdés
2013. júl. 16. 02:21
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:

Nekunk a mostani a 2ik lakasunk, eddig mind a 2ben ebredtem mar legalabb 1x ugy hogy reggel a szobaban latszodott a lehelletem olyan hideg volt! Mind ketto peneszesett is (az elsoben konkretan a falrol folyt a viz olyan paras volt) el kellett donteni hogy vagy szelloztetsz es megfagysz, vagy peneszben laksz. A mostanit kifestettuk es van paraelszivo, egy fokkal jobb. Mindezt a 3as zonaban havi 600 fontert, ami tok atlag.

Hirdeteseket persze lehet latni ahol vannak olcson nagyon jo szobak, de ezeknek a nagyresze mind kamu es le akarnak venni penzzel. Pont tegnap akartak igy megszabaditani 1200 fonttol, hogy utaljam at egy ismerosomnek Western Unionnal es kuldjem at neki a tranzakcio bizonylatat, igazolva hogy rendelkezem a berlethez szukseges osszeggel. A gumtreen talalhato feltunoen jo/olcso szobak szinte mind ilyenek.

2013. júl. 16. 16:31
 22/41 anonim ***** válasza:

Ez nem szeretem/nem szeretem kerdese. Szerintem senki sem szeret arany aron 8 idegennel lakni, Londonban meg ez van ha szereted ha nem.

Becsben a fizetesed negyede, harmada megy el lakhatasra, itt kb a fele siman. Ez teny kerdes. Es most az atlagrol beszelek.

Amugy jovore koltozunk :)

2013. júl. 16. 16:35
 23/41 anonim ***** válasza:
Igen, erről a Western Unionos csalás tipikus példája. Ezért lakást érdemesebb a zoppla-n vagy a rightmove-on keresni, vagy bemenni egy ingatlanoshoz. eddig soha nem volt gondom a lakásaimmal, pedig most lakom a 3.-ban. Az első időben, amíg szobát béreltem, ott volt gondom, de ott magyar volt a szállásadó, így nem lepődtem meg.
2013. júl. 16. 16:38
 24/41 anonim ***** válasza:

"Ez nem szeretem/nem szeretem kerdese. Szerintem senki sem szeret arany aron 8 idegennel lakni, Londonban meg ez van ha szereted ha nem. "

Van benne igazság amit mondasz, azonban egy dolgot megjegyeznék azért. Akik kijönnek, sokszor gyenge vagy teljesen nulla nyelvtudással rendelkeznek, ergó esélyük sincsen egy jó állásra. London pedig tényleg drága, ez nem is vitás. Minimálbérből vagy akörüli fizetésből nem lehet lakást fenntartani, de ezt Bécsben sem teheted meg, hiszen 550-600 € simán elmegy lakhatásra, a minimál pedig csak kicsivel több mint 1000 €. A gond avval is van, hogy mindenki csak Londont látja, holott vidéken is akad bőven lehetőség. Londonban sem muszáj tömegszálláson lakni, de a magyarok nagyon megszokták a saját lakás tudatát, így inkább szenvednek, de kiperkálnak egy lakást, ha rendesen enni nem is tudnak. De ez mint mondtam, annak köszönhető hogy sokan semmi nélkül jönnek ki. Aki szakmával jön és nyelvtudással, az még Londonban is tud lakást bérelni. Persze nem a Notting Hill-en, de azért nem is Tottanhamben.

2013. júl. 16. 16:49
 25/41 anonim ***** válasza:

Es ezek a korulmenyek azert nem mindegy hogy milyenek.

Mig itt egy 3as zonas szoba 7ed magaddal kerul 600 fontba ami hideg, peneszes, zajos nagy atlagban addig pl Becs 12 keruleteben egy 2 szobas lakas setaloutcan kerul 560 euroba. Mig itt Londonban keresek 1400-1500 fontot,heti 6 nap meloval addig ott siman megvolt a 2000 eu heti 5 nappal teljesen ugyanilyen pozicioban, plusz nyaron, telen 1 havi extra fizu. Ha haza akartam menni sorozni a haverokkal akkor tablatol tablaig 45 perc, de vonattal sem tobb mint 1 ora. Eg es fold.

2013. júl. 16. 16:52
 26/41 anonim ***** válasza:

"Mig itt Londonban keresek 1400-1500 fontot,heti 6 nap meloval addig ott siman megvolt a 2000 eu heti 5 nappal teljesen ugyanilyen pozicioban, plusz nyaron, telen 1 havi extra fizu. "

Éppen ezért nem értem, hogy ha annyira jó volt neked Bécsben, akkor mit keresel itt Londonban? Ha én valahol jól élek, akkor onnan nem megyek el! Tehát vagy nem éltél jól Bécsben vagy más van a dologban.

Én 2800 fontot keresek, Ausztriában bőven ez alatt keresnék, az olcsóbb lakhatás ellenére sem költöznék.

2013. júl. 16. 16:56
 27/41 anonim ***** válasza:
3500 € alatt Bécsbe nem mennék! Ennyit pedig nem adnának, ahogyan néztem még annak idején a hirdetéseket. Meg persze német tudást is elvárják, holott sok helyen az angol lenne a munka nyelve.
2013. júl. 16. 16:58
 28/41 anonim ***** válasza:
Mi 2 en dontottunk igy a parommal, en korabban is beszeltem nemetul/angolul de o nem nagyon beszelt nemetul csak angolul. A masik meg hogy nekem szakmailag fejlodest jelent az ittlet, pozicioban is feljebb leptem, a szakmamban igazan nagy nevekkel dolgozhattam, egyik nagyon jo baratom is lett, sokat fejlodott az angolom is, amit mind kamatoztatni tudok majd becsben.
2013. júl. 16. 17:03
 29/41 anonim ***** válasza:
Egyebkent az is biztos hogy 3500 eu-bol sokkal jobban lehet elni barhol europaban mint Londonban az ennek megfelelo fontbol.
2013. júl. 16. 17:12
 30/41 anonim ***** válasza:

Digo azert azt is vett figyelembe, hogy nem csak minimalberes munkak vannak es nem csak Londonban. Diplomaval siman lehet evi 30k felett keresni es mondjuk mindezt videken. Ha mondjuk asszony is hasonloan keres, akkor meg siman lehet elni kb barhol az orszagban. Tudom, hogy nem ez az altalanos, de de en ezt latom magam korul az ismeretsegi koromben. Es meg azt is meg tudom fizetni, hogy feher britek kozt elhessek. Az meg nem mindenkinek fontos, hogy Magyarorszagra jarjon sorozni, en pl jobban preferalom az angol soroket, cidereket. Haverok meg itt is vannak.

Nemetorszag es Ausztria nekem pl nem palya, mert itt jobbak a szakmai lehetosegeim, valamit a nemetet a szamomra szukseges mertekben nem egy ev, hanem kb 3. Illetve vagyok olyan elvetemult, hogy szeretem az UK-t.

2013. júl. 16. 19:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!