Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mi a rákért akár mindenki...

Mi a rákért akár mindenki Angliába menni? Az utolsó hely, ahová mennék európában.

Figyelt kérdés
2013. júl. 16. 02:21
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
Megvehetsz, én meg majd kimegyek a szomszédba, ugyanolyan jó fizuért, és minden szempontból jobb helyen fogok lakni mint te. :D Ja, és hazaérek max. 3 óra alatt kocsival.
2013. júl. 16. 12:26
 12/41 anonim ***** válasza:

ok, ugyes vagy :D miert is fontos, hogy mennyi id alatt er haza az ember? evente ketszer hazajovok es kesz. a szabad idomben meg uk-ban kirandulok...

btw "Annyival meg nem keres többet, aki oda megy, hogy ezeket kompenzálja, vagy ha igen, akkor igénytelen vagy semmi hazaszeretet nincsen benne. " hol a hazaszereteted?

2013. júl. 16. 12:32
 13/41 anonim ***** válasza:

Kérdező, élvezed a nyári szünetet, de azért kicsit hiányoznak is az oszitársak? A gonosz Bence tanár úr föcióráit ugye azért nem várod, mert szokott lenni röpdoga?

Kit érdekel, hogy te mit hiszel meg hogy hova utaznál (esélyesen sehova, akkor nem írnál ilyen baromságokat, hogy nincs friss élelmiszer meg látnivaló), nem a kedvedért mennek ki Angliába dolgozni emberek.

2013. júl. 16. 13:10
 14/41 anonim ***** válasza:
Egy nyelvet megtanulni nem lehetetlen, németül max 1 év alatt el lehet jutni társalgási szintre.
2013. júl. 16. 13:29
 15/41 anonim ***** válasza:

Senkinek semmi köze ahhoz hogy ki hova megy ki. Aki Angliába megy, az menjen oda, aki más országba, az meg menjen oda. Ennyi és nem több. Senkire nem kell ráerőltetni semmit, mindenki oda megy ahol jól érzi magát. Én hiába keresnék ugyanannyit mondjuk Ausztriában, egyszerűen nem érezném jól magam. Itt, Angliában otthon érzem magam. Minden embernek mások a prioritásai.

Kérdező! Hazaszeretetről meg ne beszélj, lévén te sem Magyarországon dolgozol.

2013. júl. 16. 13:44
 16/41 anonim ***** válasza:
Mondjuk ez a "hazaszeretet" egy süket duma, Széchényi a legnagyobb magyar Bécsben született és halt meg, jobban beszélt németül mint magyarul, de Kossuth Lajos is hosszú évekig élt külföldön, főleg Londonban. Azaz attól még szeretheti valaki a hazáját hogy a saját boldogulását keresve külföldre költözik.
2013. júl. 16. 14:13
 17/41 A kérdező kommentje:
#13 Látnivalók alatt az ilyen Buckingham, Tower, Big Ben marhaságokat érted?
2013. júl. 16. 16:06
 18/41 anonim ***** válasza:

"Látnivalók alatt az ilyen Buckingham, Tower, Big Ben marhaságokat érted?"

Ezek miért marhaságok? Az hogy neked nem tetszik, attól még nem kellene ócsárolni mások véleményét! Most a kérdés feltevésének stílusától eltekintek, mert nem bírnák moderálni!

A kérdésre pedig hogy miért jöttem Angliába.

Csak angolul beszélek olyan szinten, hogy az IT szektorban állást kapjak. Emellett sem Ausztria, sem Németország nem vonz, mindkét ország túl rideg a számomra. Itt Angliában is rengeteg látnivaló, kirándulóhely van, csak nem betokosodva kell látni a világot. Az meg hogy milyen az időjárás, az számomra az utolsó ami a kivándorlási célországnál dönt. Mielőtt kijöttem, feltérképeztem több országot, és számomra minden szempontból Anglia tűnt legkézenfekvőbb megoldásnak. Nekem személy szerint az sem szempont, hogy hamar otthon legyek. Évente maximum 2 alkalommal megyek haza, 1-1 alkalommal meg eljönnek a szüleim, meg régi ismerősök(bár a többségük már itt van)és ennyi. Felnőtt ember vagyok, el tudom látni magam nincs szükségem anyuci szoknyájára minden nap.

Digo!

Igen, a lakhatás kritikus kérdés, valóban elég érdekes a lakások állapota, de ha figyeled a hirdetéseket, résen vagy, ki lehet fogni nagyon jó lakásokat, relatív jó áron, persze helyi viszonylatban. A legtöbb baj a régi, több szobás, viktoriánus korabeli lakásokkal van.

2013. júl. 16. 16:15
 19/41 anonim ***** válasza:
Na ja, latnivalok szempontjabol meg Praga is veri Londont.
2013. júl. 16. 16:16
 20/41 anonim ***** válasza:

"Na ja, latnivalok szempontjabol meg Praga is veri Londont."

Digo!

Ha ennyire nem tetszik a város, akkor húzzál el Bécsbe, vagy akárhova, úgyis arra vagy ráizgulva annyira! Komolyan nem hiszem el, mit keresel itt, ha ennyire nem szereted! Én nem szeretem Ausztriát, Németországot, de nem is lakom ott! Olyan országba ne menj, amit nem szeretsz! Ennyi!

2013. júl. 16. 16:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!