Kezdőoldal » Utazás » Európa » Pánikbeteg vagyok, de pár nap...

Pánikbeteg vagyok, de pár nap múlva repülőre ülök. Mondanom sem kell, előre félek hogy mikor jön rám a roham. Nagyon félek magától a repüléstől. Ha esetleg van itt vk aki hasonlókat élt meg írna pár praktikát, hogy mit csináljak megelőzésképpen?

Figyelt kérdés
Kérem a "Minek félni hulye vagy" emberek kíméljenek. A pánikbetegség komoly dolog de viszont nem akaorm hogy ez miatt lemondjak egy utazásról, amire lehet hogy sohatöbbet nem lesz lehetőségem. Halálfélelem,fulladás,remegés,ájulásérzés.. Általában ezek szoktak jelentkezni.

2013. máj. 2. 02:40
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
53%
Na mikor utazol? :)
2013. máj. 5. 22:25
 22/25 anonim válasza:

Na tulelted? Pontosan a te helyzezedben vagyok,es nagyoon rettegek :(

3 eve vagyok panikbeteg , gyogyszert mar nem szedek de pszichologushoz jarok,rohamaim mar nincsenek de altalanosan szorongok erosen (legfokent szedulesben mutatkozik ez meg.)

Most nekemis lehetosegem van egy olyan utra amire valoszinuleg soha se lesz mar az eletem soran,de 8 ora repulessel jar,es nem tudom mit csinaljak...olyan helyre mehetnek ahova nagy almom eljutni,de rettegek :(

2015. febr. 21. 06:05
 23/25 anonim ***** válasza:

De mitől rettegsz? Kocsiban miért nem rettegsz? Vagy ott is rettegsz? Mert akkor megértem.

"Azt ugye tudod hogy ha olyan rosszul leszel akkor a gép le fog szállni a legközelebbi reptéren és bevisznek a kórházba? Menj inkább busszal, ne rontsd el a többiek utazását ha ilyen gondod van."

Így van, emiatt ilyen embernek különösen fontos az utazási biztosítás. Merthogy a gép leszállással és persze orvosi ellátással kapcsolatos minden költséget rád terhelnek.

2015. febr. 21. 06:57
 24/25 anonim válasza:
Nyilvan a kocsiban nem rettegek,de mielott panikbeteg voltam se elveztem a repulest kifejezetten..de most meg almodni is szoktam arrol hogy repulon ulok es szall fel es rosszul vagyok,remegve fel szoktam riadni.es tudom hogy ha felmegyek rosszul leszek akkor 8 oran keresztul onnan le nem jovok es felek hogy szenvednek vegig,pokoli egy panikroham..
2015. febr. 21. 10:25
 25/25 DóraS válasza:

Sziasztok!

Én is hasonló cipőben járok! Enyhén pánik beteg vagyok és nem sokára én is repülni fogok amitől kicsit parázok! :)

Aki pedig nem pánikbeteg vagy nem élt át ilyen vagy ehhez hasonló rohamokat amiket mi szoktunk az soha nem fogja megérteni, hogy milyen szörnyű az az idő amikor a roham tart! Ugyhogy aki nem tudja milyen érzés, feleslegesen ne beszéljen olyanról, amit még nem élt át.

Ha rohamom van akkor én általában remegek rosszul vagyok vizet iszok, elönt a forroság. Ilyenkor nekem az segít hogy elkezdek egyenletesen lélegezni és általában a telefonomat szoktam nyomogatni olvasok mert az eltereli a figyelmemet ha van lehetőség telefonálok valkivel aki fossa a szót mert az segít :) A repülőn is ez lesz a taktikám ha rosszul leszek: iszok lélegzek szerencsére nem egyedül utazok úgyhogy beszélgetek és a telefonomat nyomkodom mivel ezeken a modern telókon már van repülőgép üzemmód! :)

2015. márc. 4. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!