23 évesen lehet hirtelen szívmegállásom? Bővebben lent.
Pánikbeteg vagyok,és szedek is rá gyógyszert,de az utóbbi napokban megint előjöttek a szorongásos tünetek,ami nálam azt jelenti,hogy úgy érzem,mindjárt megáll a szívem, nem fájdalom jellegű, hanem egy megmagyarázhatatlan érzés,hogy mindjárt leáll. Voltam EKG-n, kardiológián, semmit nem mutattak ki.
Ennyi idősen lehet hirtelen szívhalálom? Nagyon félek.:(
Előre is köszönöm a válaszokat!
Szia, átérzem a helyzetedet, egyidős vagyok veled és két éve a műtét után én is hasonló módon pánikbeteggé váltam. Nálad is valami hasonló történt?
A lényeg, hogy én is mindig különböző betegségektől rettegtem és olyan "rohamos idegesség" jött rám naponta többször, hogy nem tudtam olyankor sem enni, sem aludni, jóformán semmit se csinálni, nagyon rossz volt.
Nyilván ha az orvos nem mutatott ki semmit, akkor nem lehet ilyen problémád, de azt kell felismerned, hogy félelmeid teljesen alaptalanok. Nyilván nem egyszerű...próbálj minél több időt társaságban tölteni olyan dolgokkal, amik lekötik a figyelmedet!
el, de rajtad múlik, gyógyszer csak segítséget nyújthat
relaxálj, ne csinálj problémát semmiből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!