Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehet panikroham? Tunetek lent

Lehet panikroham? Tunetek lent

Figyelt kérdés
Eloszor mult honapban tort ram az erzes, lefekveskor elkezdett gyorsabban verni a szivem, remegtem, pedig abszolut nem faztam, persze megijedtem, hogy mi bajom lehet, lehet meg ezis ratett egy lapattal. Kivizsgaltak, vervizsgalat, EKG minden normalis volt. Tegnap este megint valami ilyesmit ereztem, nem tudtam elaludni es egyszer csak eszrevettem, hogy mar megint ugyanazt erzem. A remeges ezuttal elmaradt, mert probaltam lenyugtatni magam, kb 10 percig tartott, kozben beszelgettem valakivel telefonon, rajottem ez eltereli a figyelmem, aztan el is aludtam. Lehet ez kezdodo panikroham? vagy annak nincs tobb fazisa?

2013. ápr. 20. 10:59
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja meg neha szokott sipolni a fulem...nemtudom van-e valami koze
2013. ápr. 20. 11:08
 2/6 anonim ***** válasza:
56%
Lehet igen! Tanulj meg rendesen lélegezni! Ha jön a roham, akkor alkalmazd a tanult légzést: háromig számolsz és beszívod a levegőt, majd 5-ig számolsz és kifújod.
2013. ápr. 20. 13:57
 3/6 anonim ***** válasza:
19%

Szeretnél pánikbetegséget magadnak?!

Hogy te se maradj ki a sorból.

2013. ápr. 20. 15:16
 4/6 A kérdező kommentje:
dehogy szeretnek...nem ment el az eszem. nem az en hibam, hogy ezeket erzem...
2013. ápr. 20. 16:21
 5/6 anonim ***** válasza:

Felfigyeltél arra, hogy a szíved nem csak gyorsabban, hanem szabálytalanul ver? Illetve szoktál érezni a mellkasodban nyomást amikor ezek beindulnak?

Én nem gondolom, hogy ez pánikroham, hanem sokkal inkább egy enyhe depresszió kezdeti tünetei. Nekem is voltak hasonló tüneteim azokkal együtt, amit fentebb írtam; a gyógyszer szedése után elmúlt teljesen.

2013. ápr. 20. 21:23
 6/6 A kérdező kommentje:
Nyomast nem szoktam erezni, de neha napkozben volt hogy ereztem nyomast a szivem korul...mintha valaki megbokott volna az ujjaval belulrol. Csak egy masodpercig tartott, naponta ugy kb 5-10x jott elo, volt olyan nap, hogy egyszer sem. Lehet hogy kicsit szabalytalan is a szivveres...ezt nem tudtam meghatarozni. Azonkivul meg 3 napja enyhe fejfajasom van, de visoznylag keveset iszom, ugyhogy lehet emiatt is.
2013. ápr. 20. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!