Mielőtt elkezdődne, meg lehet állítani egy epilepsziás rohamot?
Ezt javaslom érdeklődeselindítónak. Nehézfémtúltelítettség elképzelhetően a főmotívum. Még akkor is ha a súlyos tüneteket valami más indította el. Ez még új terület, nemnagyon van a köztudatban.
sajnos nem tudod megállítani, tök mindegy,mitől vagy epis
bár állítólag létezik olyan gyógyszer,amit be lehet venni még az aura ideje alatt, és megállíthatja a rohamot, de konkrétumot nem tudok róla
kérdezd meg róla az orvost
annyit tegyél meg feltétlenül,hogy feküdj le, helyezd magad biztonságba, hogy ne törd össze magad
Válaszoló:
ne vedd egy kalap alá az autizmust és az epilepsziát, ugyanis, bár mindkettő súlyos betegség, az autizmusba nem, egy epis rohamba viszont simán bele lehet halni
úgyhogy semmiképpen nem lehet homeopátiás meg egyéb hókuszpókuszokkal helyettesíteni a gyógyszereket
Kettes, még csak kezdem magam beleásni a témába, és még sokminden nem tiszta, bár picit hajlamos vagyok az összes idegbetegséget "egykalapalá" venni. :) No meg ha ilyen aurás akkor még a migrénnel is. :)
Kérdezö: Szívesen!
négyes
mielőtt ilyen javaslatokat tennél, javaslom, ásd bele magad alaposan a témakörbe, ha érdekel
és nagyon fontos, hogy ne vedd egy kalap alá az "idegbetegségeket"
annál is inkább, mert az autizmus mentális, azaz pszichiátiai betegség, az epilepszia, és a migrén pedig az agy, vagyis a központi idegrendszer betegsége
imádom,amikor az episekre azt mondják,hogy gyagyások :(
Gyagyásnak szerencsére nem néztek, de az is elég ha félnek tőlünk, pedig nem fertöző az epi...
Megelőzni azt hiszem Én se tudom. De valami furcsa szédülést érzek.
Több dolgot próbáltam. Ha van hova, leülök ( otthon ). Ha nincs, és van mibe, megkapaszkodom. Ha az sincs, leguggolok. Talán kisebbet esem.
Utcán éreztem gyakran, de próbáltam azt is, : Jaj ne már.. És menetem mint aki se lát se hall, és próbáltam a szembejövőknek nem neki menni.
Vérvételről jöttem haza. A buszon éreztem nem jól vagyok.
Kerestem ismerőst, akirőr azt sejtettem, arra jön akinek nekem kell.
Volt is. Megkértem, jöjjön velem, a gyerekekeket vitte ovi / isibe.
A válasz az volt : Jaj Én most nem arra megyek..
épp mi előttünk is el lehet menni oda... Ennyit az emberi hozzáálásról.
( sokat találkozom vele sok év múlva az eset után a boltba hallottam egy közös ismerősünknek panaszkodott orvosra, tehát valami baja van. nem kívántam semmi rosszat akkor. egyébként egészbe hazaértem, a segítsége nélkül is )...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!