Mit gondoltok milyen lehet Tenerife-n élni?
őhm nem azért,de Amerikai kontinens egyes részei is lakatlan szigetnek számított,Amerika történelme meg mi? Létrehozták a demokráciát meg csomó polgárháború! Miami is mi ha nem állturista paradicsom? Ezek olyan baromságok! Azt meg nem tudom mért baj hogy nem csak a felső tízezer tagjai utazhatnak oda,komolyan olyan fogyatékos némelyik ember,megyünk a kínai boltokba vásárolni mert olcsó,mindenből az olcsót esszük mert alig lehet megélni,de egy nyaralásnak meg drágának kell lennie?! WTF?!!!
Komolyan kérdezőt meg az első hsz-ét se értem,bár tiszteletben tartom!
Minden esetre szép,gondold el télen is 22 fok van,nyáron meg kellemes 27 néha 28 nem mint Magyarországon a 40,azt még a szél se lengedez...
Szóval aki tud utazzon el oda,én is tervezem már csak az a baj hogy "drága" kicsit,sajnos ez van az én pénztárcámhoz nem való sajnos,mert maga a repülőút drága,de egyszer biztos kimegyek!
" mert maga a repülőút drága,de egyszer biztos kimegyek!"
Télen kb 20 ezerből kihozható oda-vissza repjegy. És mókás is tud lenni télből a nyárba. :-)
Nyáron szerintem érdemesebb közelebbi célpontot nézni amúgy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!