Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mit gondoltok milyen lehet...

Mit gondoltok milyen lehet Tenerife-n élni?

Figyelt kérdés
2013. márc. 24. 10:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
30%
Tizes válaszoló, köszönjük! A beírásból tényleg kiderült, hogy igazán a bunkók járnak oda. Ha már te is...
2013. márc. 24. 21:15
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy a fekete homok nekem pl. tetszett. Amíg csak olvastam róla előtte, addig féltem tőle, hogy milyen lesz, de amúgy tök jó. :)
2013. márc. 24. 21:53
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Tenerifén az egészségügyben el lehet helyezkedni, mint bárhol a világon, ott is keresik az embereket, munka az van. Ezen kívül még a vendéglátás, más munka sajnos nem nagyon van. A minimálbér 900 €, és nem mindenki minimálbért kap, ebben nincsenek benne túlórák és egyéb. A szigetnek van történelme, ezt most ide nem írom be, de az interneten meglehet nézni, elég régre nyúlik vissza és igen érdekes. Van kulturája és hagyományai is vannak. Nekem nagyon tetszett. A sziget színvonala pedig nagyon változó, sok drága szálloda is van és nagyon sok drága ingatlan, ami nem üresen áll. Persze vannak olcsó nyaralási lehetőségek is. Mivel nem nehezítik a munkavállalást és letelepedést, így az őslakosságon kívül nagyon sok bevándorló van, a világ minden tájáról és szép szines a városok lakossága. Szerintem ez is nagyon jó. Az élet laza, semmi sem sürgős. Jó az idő mindig, van hogy egy évben csak pár nap az esős idő, de akkor sem egész nap esik. Spanyolul tudni kell, mert az angol nem elég. A legjobb spanyol és angol. Ha csak egy nyelven beszél valaki, akkor az inkább a spanyol legyen. Aki tud menjen, mert a honvágya csak addig tart, amíg ott minimum 1 évet él, utána ha hazajön hoszabb időre, akkor már menne is vissza. Ha vissza megy már többet nemigen lesz honvágya, nem hiányzik neki a szar. Ha teheted menjél és vissza se nézz ! Persze ha utána tudsz itt élni, akkor itthon lehet maradni :)
2013. ápr. 16. 08:15
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
2013. máj. 24. 14:42
 15/18 erika horvath válasza:
100%
mi irorszagbol a canari szigetekre jarunk nyaralni,voltunk mar tenerifen is.a deli resze sivarabb mert kozelebb van afrikahoz es sok a homokos resz.viszont az eszaki reszen ott a gyonyoru esoerdo.a gyerekeim tanulmanya miatt nem tehetem de en pl szivesen elmennek oda dolgozni elni.akar a loro parkba,akar a siam parkba vagy csak egy szallodaba recepciosnak.es tudod miert?mert nyugis,olcso eu arak vannak/mar a dublinihez kepest/ es mindig meleg van.meg telen sem megy a homero 18-20 fok ala.nagyon kedvesek a spanyol ajkuak.szeretunk odajarni.aki meg azt irja hogy panelprolik jarnak oda meg kispenzuek,azoknak nem tudom mennyi a kispenz,vagy jartak e egyaltalan ott.de ha nem akkor nezzek meg,mert erdemes.amugy magyarorszagrol ha utazik valaki ahogy lattam az interneten 150 ezer egy jegy es nincs benne meg szallas.koltopenznek is egy emberre kb 800 euro kell egy hetre.nemtudom ha egy 4 tagu csalad el akar menni oda kell kb 1200000.mert az nem gorogorszag.nem szeretem a tajekozatlan emberek marhasagait hallgatni,olvasni.en tapasztalatbol irom 4 utazassal a hatam mogott 4 tagu csaladdal.
2013. aug. 31. 15:10
 16/18 anonim válasza:
Tenerife elképesztően szép hely, és most is azt tervezem, hogy bármi áron de ott akarok élni egy kicsit ha lehet! olyan hangulata van annak a szigetnek hogy nem lehet elfelejteni az ott töltött időt! Ha egyszer kijutsz oda, érezni fogod te is! az meg hogy vki leoltja hogy semmi nincs ott azt eszi a fene hogy sose járt még kint, vagy épp többet nem lesz rá lehetősége...
2014. jan. 16. 14:39
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

őhm nem azért,de Amerikai kontinens egyes részei is lakatlan szigetnek számított,Amerika történelme meg mi? Létrehozták a demokráciát meg csomó polgárháború! Miami is mi ha nem állturista paradicsom? Ezek olyan baromságok! Azt meg nem tudom mért baj hogy nem csak a felső tízezer tagjai utazhatnak oda,komolyan olyan fogyatékos némelyik ember,megyünk a kínai boltokba vásárolni mert olcsó,mindenből az olcsót esszük mert alig lehet megélni,de egy nyaralásnak meg drágának kell lennie?! WTF?!!!

Komolyan kérdezőt meg az első hsz-ét se értem,bár tiszteletben tartom!

Minden esetre szép,gondold el télen is 22 fok van,nyáron meg kellemes 27 néha 28 nem mint Magyarországon a 40,azt még a szél se lengedez...

Szóval aki tud utazzon el oda,én is tervezem már csak az a baj hogy "drága" kicsit,sajnos ez van az én pénztárcámhoz nem való sajnos,mert maga a repülőút drága,de egyszer biztos kimegyek!

2014. jún. 11. 20:05
 18/18 anonim ***** válasza:

" mert maga a repülőút drága,de egyszer biztos kimegyek!"

Télen kb 20 ezerből kihozható oda-vissza repjegy. És mókás is tud lenni télből a nyárba. :-)

Nyáron szerintem érdemesebb közelebbi célpontot nézni amúgy is.

2014. jún. 12. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!