Mit gondoltok Szlovéniáról?
Hogy miért kérdezem: gondolkoztam rajta, hogy idén, vagy jövőre elutazok oda pár napra, kipróbálom, hogy ott milyen az élet. Őszintén szólva, szimpatizálok az országgal (már amennyire az internet ezt lehetővé tette), és el tudnám magam képzelni ott később.
Hogy mit szeretnék: Komoly válaszokat, minden szubjektív vélemény érdekel, legyen az a közbiztonságról, jogrendszerről, az emberekről, azok mentalitásáról, a tájakról, vagy bármi másról, ami kapcsolódik ehhez az országhoz. Abszolút nem ez a kérdés fő profilja, de az ország politikájáról/gazdaságáról is lehet szó, ha ez megvalósítható elfogadható/értelmes keretek között.
P.S. nem valami nagyravágyó tinédzser vagyok, tudom, hogy ott sem "kolbászból van a kerítés".
Mi nyaralni voltunk ott tavaly és nekem nagyon tetszett. Gyönyörű tájak, kultúrált városok, szép tengerpart, Bled az vmi csodálatos...stb.
Viszont elég drága és az emberek nem nagyon beszélnek angolul, inkább németül, ami nekünk rossz volt. És elég zárkózottak, nem olyan barátkozósak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!