Sos! Mit gondoltok az au-pair családokról?
Óriási dilemmában vagyok, úgyhogy bármilyen véleményetek van kérlek írjátok le!!!
Au-pair leszek aug. végétől. Több családdal is beszéltem már, leírom a fontos infókat:
1. egyedül álló anyuka, 2 gyerek(3,13), 60 font/hét, nincs kocsihasználat, saját szoba, de a fürdőt megosztjuk
2. teljes család, 2 gyerek(9hó, 2 éves) 105 font/hét, kocsi használat, saját szoba+fütdő
3. teljes család, 2 gyerek(1, 2 éves) 80 font/hét, kell kocsit vezetni, saját szoba+fürdő
3 teljes család, 1 gyerek(2 éves) 100 font/hét , nincs kocsi használat, saját szoba, a fürdőt megosztjuk
1. Nekik már igent mondtam, kedvesek aranyosak, de nem tűnnek megbízhatónak, szval pl a szobámról 2 hete könyörgök egy képért és nem érzem, h egy szinten lennénk. De ennek ellenére nagyon várnak
2. Család nekik is van egyfajta igen mondva, de ez nem 100%. Kedvesek, nagyon segítőkészek mindenben, mindenre válaszolnak és már most rengeteg képet küldtek
3. Várom a válaszukat, nagyon jófej fiatal 30-as házaspár, ők Londonban élnek az előző kettő nem
4. Érdekes skype beszélgetés volt vele, semmit nem kérdezett tőlem az anyuka, az apuka meg hátulról pofázott bele a dolgokba. Elég kicsi 3 szobás lakásban élnek, de ők is nagyon készségesek!
Nos mit gondoltok?
Az 1. jó, hogy csak az egyik gyerek kics, a 13 évessel már n em sok dolgod lesz. A fürdőmegosztás nem olyan gáz.
2. Két pici gyerek?? Hááát nem tudom. Az tőled függ, hogy szeretnéd e. Biztos sok a meló velük.
3. szintén ugyan ez és a vezetés. Van rutinod otthon? Hírtelen fura lesz a másik oldalon vezetni.
4. jól hangzik, de a beszélgetésük elbizonytalanít.
Az is fontos, hogy a dolgoznak e a szülők. Szerintem nem jó, ha egész nap otthon vannak.
Gondolkodom-gondolkodom, átrágom magam mindenen. Nagy rutinom nincs itthon, de elmondásuk szerint nem nagy távokat kéne vezetnem.
Mindenhol nagy a felelősség a 13 éves lánnyal is az sztem, viszont a pénz sem mindegy... Persze nem itt és ebből fogok meggazdagodni, de nem szeretnék anyagilag rossz helyzetbe kerülni. A 60 font kicsit kevés...
Én voltam baby sitter ezért mondom amit mondok. A 13 évest nem kell egész nap szórakoztatnod. Ő már önálló, de egy kicsivel egész nap foglalkozni kell. Járnak óvodába? Hát még kettővel.
A vezetésbe persze belejössz.
Nehéz döntés.
mindegyik családnál más, de vmennyit járnak óvodába/bölcsibe
Az 1 családnál 2 teljes napot kéne a gyerkőccel lennem, amúgy meg oviban van délelőtt.
2. 2 teljes nap a gyerekekkel, 2 nap mennek 9től-4ig bölcsiben vannak, az 5. nap pedig kevert...
3. család 3 teljes nap a kisebbikkel, 2 nap bölcsi. A 3 éves preschoolba jár.
4. családnál még nem eldöntött, h hány napot jár bölcsibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!