Mit gondoltok milyen lehet Tenerife-n élni?
Figyelt kérdés
2013. márc. 24. 10:06
1/18 anonim válasza:
Elég unalmas lehet. Nincs ott semmi, csak ilyen álturistaparadicsom, kispénzű túristáknak. Fekete, sivár "homok"... meg álnépies bóvlik. Miután egy lakatlan sziget volt, hát be kellett népesíteni valamivel.
2/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Nem is tudtam mindezt róla? Nekem szinte tökéletesnek tűnt, de akkor kb olyan Seychelles színvonalú lehet. Böngészek a neten hasonló éghajlatú helységek után, ahol el lehet helyezkedni az egészségügyben is. Tenerife-n ez nem valami felkapott szolgáltatás ahogy írják az álláshirdetők.
2013. márc. 24. 10:32
3/18 A kérdező kommentje:
a második mondat után Pont.
2013. márc. 24. 10:33
4/18 anonim válasza:
Seychelles színvonalú? Mondd, te voltál már a Seychelle szigeteken? :)
5/18 anonim válasza:
És még valami: azért, mert az első válaszolónak nem tetszik Tenerife, már nem is mész oda lakni? Kész, kilőtted? Egy gyakorikérdések vélemény miatt? :D Nem semmi.
6/18 A kérdező kommentje:
A színvonvalat nem gazdaságilag értettem. De az is egy "álturistaparadicsom"-ahogyan az első írta. Semmi történelem, egy betelepített lakatlak sziget volt. Nagyon szép mindkét hely, Tenerife-n nyűzsgőbb az élet, Seychelles meg egy nyugis mű turistaparadicsom, a resortok; a bungalow-k sem a kultúrát tükrözik, mint pl Indiában, ahonnan ered a kifejezés is.
Még egyszer leírom, a színvonalat a kialakulásra, "eredetiségre" értettem.
2013. márc. 24. 11:03
7/18 A kérdező kommentje:
Ja, igen. Ki írta, hogy költözni szeretnék? Olyan mediterrán, trópusi éghajlatú helységek után keresgélek, amelyekben van eredetiség. Mindezen belül az adott hely egészségügyi statisztikái, színvonala, szükséglete érdekel. Célom nem a kiköltözés, hanem elsődleges a megismerés. A kérdést nem tettem pontosan fel, ez az én hibám. Bocs.
2013. márc. 24. 11:10
8/18 anonim válasza:
"kispénzű túristáknak"
Hátőőő jah, persze, az átlag segélyen élők és kisnyugdíjasok járnak oda évről évre.
9/18 anonim válasza:
Kedves 8-as, alapvetően Magyarországról a panelprolik járnak oda, meg a "termékbemutató"-ra "ingyen" odacsődített nyugdíjasok. Másoknak nehéz lenne eladni a helyet.
10/18 anonim válasza:
Hát ő ja. Kispénzű turistáknak van .. (Y) értelem kimagaslóan virít ;) Tenerife az egy k**va jo hely. Ezt csak ugy megsúgom neked ;) és elég hülye vagy .!! Egyik ismerősömékkel szoktunk oda utazni es NEM vagyunk kispénzűek.. Nagyon megvagyunk vele elégedve.! De aki hülye az haljon meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!