Kezdőoldal » Utazás » Európa » Utazott már valaki a Grandtour...

Utazott már valaki a Grandtours-sal? Illetve Görögországon belül milyen helyet javasoltok?

Figyelt kérdés

Érdeklődnék, hogy valaki utazott e már velük, mik a személyes tapasztalatok? Mind szervezés, utazás, apartmanok, stb.

Illetve, hogy hogy Görögo-n belül milyen helyet javasoltok? Még sose voltunk, szép tengerpartos részre gondoltunk (párommal mennénk ketten), ahol lehet kirándulni is. Bulizós rész nem lényeg inkább kirándulni, strandolni szeretnénk csak.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2013. márc. 12. 12:41
 1/1 anonim válasza:
Nagyon jó a Grandtours, én csak ajánlani tudom. A buszok jól felszereltek (általában). Az apartmanokról pedig annyit, a görögországi apartmanoknak van előnye is és hátránya, szóval attól függ, mihez vagytok hozzászokva. Sarti az nagyon jó hely, szép tiszta tengerpart, ami homokos, és a tenger is gyönyörű. ;) A hátránya viszont az, hogy sok a magyar. Ha olyan helyre vágysz, ahol ne találkozz magyarral, ajánlani tudom Korfu-t. Viszonylag olcsó hely, mi az éven megyünk Sidariba busszal, egy kicsit hosszú lesz, de kibírjuk. :) Az a jó, hogy mindenhol vannak fakultatív programok, akár vízi utak (hajózás), akár kirándulós (Meteora, városnézés...) Ha bármilyen kérdésed van, írj priviben! :) (Sartiról és Paralia Kathariniről tudok mesélni.)
2013. márc. 12. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!