Hova menjünk Görögországon belül?
Figyelt kérdés
Barátokkal mennénk nyaralni és olyan helyet keresnénk ami pörgős, bulizós hely nyüzsgő éjszakai élettel. Görögország elég olcsónak számít, így mindenképpen oda mennénk, de az országon belül nem tudjuk hova. Ha valaki esetleg jártasabb a témában, segíthetne. :)2013. febr. 10. 11:38
1/7 anonim válasza:
Szerintem Sarti-ra menjetek. Thessalonikitől kb. 90 km-re délre van. A város nem nagy, de tele van szórakozóhelyekkel és megfizethető szállásokkal.
Vagy ami még ilyen az Korfu. A szigetnek vannak olyan részei, ahol rengeteg a fiatal és sok a szórakozóhely.
2/7 anonim válasza:
Mindegy hová mész, mert Görögország a világ legcsodálatosabb helye!
4/7 A kérdező kommentje:
Kedves 1. válaszoló! Korfu szóba jött, mivel a neckermann.hu-n rengeteg oda szóló ajánlat van, viszont konkrét helyet tudnál mondani ahol nyüzsgő az élet, sok a fiatal?
2013. febr. 10. 15:20
5/7 anonim válasza:
Korfun a keleti oldalon szinte mindegyik város nyüzsgő, a nyugati oldal kicsit csendesebb, kirándulósabb. De Korfu városa is nagyon jó szórakozási szempontból.
Krétán Hersonissost ajánlanám, az nagyon pörgős, és pihenésre, strandolásra is alkalmas.
6/7 anonim válasza:
"Korfu fővárosa" - így akartam írni.
7/7 anonim válasza:
Mi Krétán voltunk és nagyon tetszett csak ajánlani tudom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!