Görögországon belül Sarti-ra vagy Zakynthos-ra mennétek idén nyáron?
Figyelt kérdés
Úgy láttam, hogy mindkét helyre ugyanannyi pénzből el tudnánk menni, mindkettő nagyon szép, de nem tudunk dönteni a kettő közül. Segítenétek?
Például melyiknél lehet tovább begyalogolni a tengerbe?
Sarti
Zakynthos
2011. márc. 22. 17:24
1/6 anonim válasza:
ossze sem lehet hasonlitani a kettor. Sarti egy nagy szar hely. Zaynthos az nagyon kiraly hely
2/6 anonim válasza:
A görögországi tízes skálán Sarti 2 Zakinthos 7.
3/6 anonim válasza:
Mindkettő szép szerintem. Sartin barátnőmék voltak tavaly, sok szép helyen voltak, olcsó volt a kaja, Zakyntoson én voltam pár éve, az is nagyon szép, átmentünk hajóval Olympiába, egy élmény volt....
De ha most kellene választanom, akkor Rodoszra mennék, Falirakira, ott is gyönyörű helyek vannak, és szerintem annyi pénzből oda is el lehet menni.
utóbbiról tudok még mondani infót, vagy tudok képet is küldeni.
4/6 anonim válasza:
Zakynthos-ra. Jól írják, összehasonlíthatatlan.
5/6 anonim válasza:
Mindenképp Zakynthosra menjetek.:)
6/6 anonim válasza:
Ez egy kicsit béna kérdés, már a képek alapján rájöhetnél a válaszra. És a sziget mindig szebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!