Görögországon belül hova?
Csak a félszigetben gondolkodtok? Én Krétán voltam néhány éve, és nagyon meg voltam elégedve mindennel. Akkor is jó, ha sokat akartok bulizni, akkor is jó, ha csak a hasatokat akarjátok süttetni, meg akkor is, ha történelmi emlékekre vágytok, mert abból van bőven. Közepes árak és jó szolgáltatások, gyönyörű tenger.
Szantorinit tudom még ajánlani. A sziget, ahol "több a templom, mint a ház, több a bor, mint a víz, és több a szamár, mint az ember" =)
Igen, a tenger mellett szeretnénk mindenképpen :)
Valami jó szálloda? A szállodák milyen árakon vannak?
Én 2009 áprilisban voltam Paralián, 5 napra, 135 euróból kijött a hotel+kaja [mmint a félpanziós]+belépők ide-oda.
Meg szép hely, elég nyugis, de minden van ami kell, a Popajban nagyon fini gyrost csinálnak és még mc'donalds8(!) is van, pedig tényleg nem nagy helység.
Az árakra nem nagyon emlékszem, de nem voltak vészesek, és a tengervíz sem volt nagyon hideg [pedig tavasz volt :D]
Mi idén Olympich Beachre megyünk, ami 2 km-re van Paraliától, ez is szép hely lehet :)
Idegenvezetö vagyok, ajánlani tudom Korfut, csodás hely.
Ha gyerekkel mentek, ez az egyik legjobb választás, sok a látnivaló, rengeteg program és itt az egyik legszebb a part is.
Az árak egész Görögország területén hasonlók, nagyon turistaorientáltak, kedvesek.
A félpanzios ellátás nem olyan drága, és megéri, ha nem akartok mindig giroszt vagy zacskós levest enni.
Kérdezz bátran, ha van még kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!