Kezdőoldal » Utazás » Európa » Anglia válságban van jelenleg?...

Anglia válságban van jelenleg? Van kint munka?

Figyelt kérdés
2012. szept. 1. 14:25
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Már kevesebb van kint. Bátyám márciusba ment ki dolgozni és június közepén már hazaküldték mert nem tudtak munkát adni neki, mást meg nem nagyon talált. Még jó hogy kifizették neki azt a fél hónapot amikor elküldték és még valami extra pénzt is kapott amiből haza tudott jönni. Németországba érdemes kimenni jelenleg.
2012. szept. 1. 16:06
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Jó nyelvtudással, szakmával ma is nagyon jól el lehet helyezkedni.
2012. szept. 1. 16:21
 3/19 A kérdező kommentje:
Azt hallottam, hogy gyorsétteremben lehet könnyen elhelyezkedni! Igaz ez? Angolom az jó, de nincs szakmám!
2012. szept. 1. 16:47
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

"Azt hallottam, hogy gyorsétteremben lehet könnyen elhelyezkedni! Igaz ez? "

Ez nagyon relatív, hogy gyorsan. Általában a szakképzettséget nem igénylő munkáknál hatalmas a túljelentkezés, így oda még nagyobb szerencse kell, mint egy másik munkához. Mellesleg manapság sok olyan, főleg minimálbéres állás nem is teljes munkaidős, hanem csak 4 órás, amiből viszont nem lehet megélni. Viszont ha találsz 2 négyórásat, akkor már igen. Itt, Angliában sokaknak nem is a munka találással van, hanem hogy teljes munkaidős állást találjon valaki.

2012. szept. 1. 22:15
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Milyen munka? IT-s rengeteg. Szakképzettséget igénylő is, akár ipari. Mezei munka (mosogatás, takarítás stb.) azért már nem annyira, mint régen.
2012. szept. 2. 12:37
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

"Milyen munka? IT-s rengeteg. Szakképzettséget igénylő is, akár ipari. Mezei munka (mosogatás, takarítás stb.) azért már nem annyira, mint régen."

Teljesen egyetértek. IT területen dolgozom, van munkalehetőség.

2012. szept. 2. 15:54
 7/19 A kérdező kommentje:
Mi az az IT? :)
2012. szept. 3. 01:13
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

"Mi az az IT? :)"

IT= Information Technology, ide tartozik mindenféle informatikai tevékenység.

2012. szept. 3. 11:36
 9/19 A kérdező kommentje:
Értem! Miután megkérdeztem itt rákerestem a válaszra már! Szóval akkor aligha van esélyem gyorsétteremben szakma nélkül.. Akkor ki se megyek..
2012. szept. 4. 17:56
 10/19 anonim ***** válasza:

"akkor aligha van esélyem gyorsétteremben szakma nélkül.. "

gyorsétterembe nem kell szakma! csak sajnos, ami ott fizetnek nem sokkal ér többet, mint a magyar minimálbér.

2012. szept. 4. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!