Hogyan találhatnék Angliában irodai munkát?
Figyelt kérdés
Szeretnénk kimenni az egyik barátnőmmel, de sajnos az állómunkát nem bírja a lábam. =S Most jelenleg is állómunkát végzek, és már, húsz évesen visszeres kezd lenni. Nem bírnám még ezt évekig csinálni, hiába szeretném.2012. aug. 28. 21:40
1/2 anonim válasza:
Vannak irodai munkák. Sőt vannak olyan munkaközvetítő irodák akik csak irodai munkákkal foglalkoznak. (nap mint nap látom a hirdetésüket amikor elmegyek az iroda mellett)
De oda már elvárnak egy csomó mindent. Pl: Társalgás szintű angol nyelvtudást. Bizonyos irodai iskolai végzettségek, angol referenciák stb..
Nem könnyű kint irodai melót találni,mert ez olyan munka amit az angolok is szívesen csinálnak.
Ettől függetlenül sok sikert.
2/2 anonim válasza:
ha van egy jó nyelvtudásod, emellett tudsz olyat amire igény van, akkor lehet találni irodai melót. én is és a barátnőm is irodában dolgozunk Londonban. én IT-s vagyok, barátnőm pedig adatrögzítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!