Kezdőoldal » Utazás » Európa » Tényleg barátságtalanok az...

Tényleg barátságtalanok az emberek Finnországban?

Figyelt kérdés
Hallottam ezt-azt, de nem tudom mi az igaz. Oda szeretnék költözni(évek óta tervezem), de hallottam olyat hogy nem szeretik a bevándorlókat, és nyelv nélkül nem is adnak munkát... Ez igaz? Mert ha így van a terveimnek bukta. :(

2012. aug. 26. 17:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Emberre válogatja. Sokszor kedvesebbek, pl. bolban, hivatalban. Az orvosok, ügyvédek egyenrangúnak kezelnek, nem kell őket magázni, meg doktorozni. Viszont nem nagyon barátkoznak. Meg ha elméssz valami csoportba is lehet, hogy kedvesek befogadnak, de ha ha megkéred őket, hogy a csoporton kivűl is talizzatok, akkor a többség nemet mond. A bevándorlókat általában nem kedvelik és sajnos a magyarokat sem különböztetik meg, mondjuk az orosz bevándorlótól. Mostanábban sokan mondják, hogy csak a munkát akarjuk elvenni a finnektől. De sok függ rajtad is ha barátságos vagy ők is azok, de igazi barátokat szerezni nem könnyű.
2012. aug. 26. 17:56
 2/4 Shai-Hulud ***** válasza:
81%

Nem egyáltalán nem barátságtalanok.

Csak hidegek.

Főleg télen!

:-D

2012. aug. 26. 18:06
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha oda szeretnél költözni, a nyelvet mindenképp tudnod kell. Az esélyed hatványozottan megnő a munkatalálás és minden tekintetben, mert szeretik, ha beszélik a nyelvüket. És tényleg nem barátságtalanok, általánosítani nem lehet.
2012. aug. 27. 00:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2012. aug. 27. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!