Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mit tegyek? Egyszerűen utálok...

Mit tegyek? Egyszerűen utálok itt élni.

Figyelt kérdés
2 éve jöttünk ki Svájcba, Genfbe. De egyszerűen gyűlölök itt élni. Naponta honvágy gyötör, utálom a sulit, az osztálytársaimat. Két szót szólok és az egész osztály röhög a borzalmas kiejtésemen...Mintha azt várnák hogy ennyi idő alatt tökéletesen megtanuljak franciául...Tudom hogy most hálátlan hárpiának tűlök, mert nem sok embernek adatik meg ilyen magyarországi körülmények között, hogy utazzon, de én akkor is borzalmasan érzem itt magam. Anyámat küldték ki 4 éves külszolgálatra, úgyhogy jelenleg nem tudunk hazamenni, még 2 évet ki kéne bírni. Megpróbáltam már kinyílni, barátokat szerezni, de mivel mindenki rajtam röhög ezért inkább feladtam. Kérlek segítsetek! Nem bírom már tovább!
2012. aug. 27. 19:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Miért is"

Azért mert vannak akik úgy gondolják, hogy ha elmennek nyugatra, minden jó lesz, dől az euró, könnyű az élet. Csak azért ez nem így van, tenni is kell érte.

2012. aug. 30. 12:32
 12/13 anonim ***** válasza:
És ennek mi köze a kérdéshez? Mert állítólag ezt kéne olvasni azoknak, akik ki szeretnének költözni.
2012. aug. 30. 14:10
 13/13 anonim válasza:
Itt meg diktatúra van, meg közmunka. Na ez mitől jobb???
2017. márc. 15. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!