Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egyszerűen utálok a barátommal telefonon és msn-en beszélgetni?
MSN veszélyes dolog! (telefonálni nem szoktam gyakran, így arról nem tudok nyilatkozni)
Már több haverral is beszéltem erről, és senki sem szeret igazán MSN-en sem beszélni. Alapvető kapcsolattartásra jó, de nem látod a másikat, nem érzed a hangsúlyt, nem tudod megérinteni. Jah, és nem tudsz csak rá figyelni. Ezek együttese sokszor fel tudja húzni az embert, és hamar, apróságokon is be tud pöccenni. A megoldás lehet a személyes találkozások számának, időtartamának növelése, a "virtuális" csökkentése. Pontosabban nem megoldás, de a probléma elkerülése. Nem azt mondom, hogy egyáltalán nem kell ott társalogni, de túlzásba nem szabad vinni. Gondolom már egy kicsit feszült vagy, mikor kedveskedik barátod, és mivel olyankor csak a szavakat látod, ami mögötte van, azt nem, ezért elcsattansz.
Csak óvatosan, veszélyes dolog a modern technika :)
(22/ffi)
én pont mást láttam benne... inkább úgy tűnt nekem, mint ha csak a megszokás tartana már együtt titeket, és egyáltalán nem zavarna, ha ő msnen nem írna rád, és nem mondaná... élőben persze egész más, mert ismered, és akkor vhogy minden jó... de amint nem vagytok együtt valóságosan is, nem érzed a hiányát, és nem vágysz annyira rá, meg arra sem, h hiányozz neki.
Velem is volt már hasonló. "Jól érzem magam, ha veled vagyok, de még jobban érzem magam, ha nem vagyok veled". Éreztem, h vmi nem kóser, de mikor találkoztunk, minden olyan jó volt és egyszerű... Viszont msnen már nem éreztem azt a bizsergést... ami még ímélekben az elején megvolt... aztán szakítás lett a vége. Pedig! nem is akárhogy találkoztunk és jöttünk össze... koncerten ismertem meg...
Lehet, h nem jól látom, de nekem így tűnik...
Szóval talán csak egy kis változásra volna szükséged. Nem feltétlen szakításra... de kis szünetre, vagy h egy ideig mellőzzétek ezt a fajta kommunikációt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!