Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy egyszerűen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egyszerűen utálok a barátommal telefonon és msn-en beszélgetni?

Figyelt kérdés
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem kifejezetten irritál ha bármit is mond msn-en vagy telefonon. Gondolok itt azokra a szavakra, hogy "Hiányzol!" vagy "Szeretlek" vagy "mindig veled akarok lenni" stbstb szövegek. Ha élőben mondja akkor csak mosolygok és semmi bajom vele. Ennyire irritálna az msn/telo? Amúgy ha van témánk és beszélgetünk vmiről akkor nincs baj. ha ezeket a szavakat illetve hasonló mondatokat mond akkor a falnak tudnék menni... 2 éves kapcsi és 18L 18F. nekem ő az első
2009. márc. 8. 21:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én se szeretek vele msn-ezni, és régen még a telefon is gázos volt. Egyszerűen mindig bele tudtam kötni. Örökké veszekedtünk. Példa: msn-en kis betűvel írta h szeretlek, ilyen kis sz*rokon pl. Azóta nem msn-ezünk, a telefonnal meg kibékültem:)
2009. márc. 8. 21:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

MSN veszélyes dolog! (telefonálni nem szoktam gyakran, így arról nem tudok nyilatkozni)

Már több haverral is beszéltem erről, és senki sem szeret igazán MSN-en sem beszélni. Alapvető kapcsolattartásra jó, de nem látod a másikat, nem érzed a hangsúlyt, nem tudod megérinteni. Jah, és nem tudsz csak rá figyelni. Ezek együttese sokszor fel tudja húzni az embert, és hamar, apróságokon is be tud pöccenni. A megoldás lehet a személyes találkozások számának, időtartamának növelése, a "virtuális" csökkentése. Pontosabban nem megoldás, de a probléma elkerülése. Nem azt mondom, hogy egyáltalán nem kell ott társalogni, de túlzásba nem szabad vinni. Gondolom már egy kicsit feszült vagy, mikor kedveskedik barátod, és mivel olyankor csak a szavakat látod, ami mögötte van, azt nem, ezért elcsattansz.

Csak óvatosan, veszélyes dolog a modern technika :)

(22/ffi)

2009. márc. 8. 22:08
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen pontosan. Nem látom milyen arcot vág mikor írja, nem tudom megsimogatni, üresnek tünnek a szavak. Sokszor mást is csinálok msn-en és ha nem figyelek rá egy percig akkor máris balhé van. Mindenbe beletudok kötni olyankor. Nem bírom :S Amúgy teljesen egyetértek veletek.
2009. márc. 8. 22:16
 4/8 A kérdező kommentje:
jah amúgy a haverokkal, barátokkal nincs semmi gáz velük dumcsizok, de a barátommal nem mindig megy :S
2009. márc. 8. 22:17
 5/8 anonim ***** válasza:
83%

én pont mást láttam benne... inkább úgy tűnt nekem, mint ha csak a megszokás tartana már együtt titeket, és egyáltalán nem zavarna, ha ő msnen nem írna rád, és nem mondaná... élőben persze egész más, mert ismered, és akkor vhogy minden jó... de amint nem vagytok együtt valóságosan is, nem érzed a hiányát, és nem vágysz annyira rá, meg arra sem, h hiányozz neki.

Velem is volt már hasonló. "Jól érzem magam, ha veled vagyok, de még jobban érzem magam, ha nem vagyok veled". Éreztem, h vmi nem kóser, de mikor találkoztunk, minden olyan jó volt és egyszerű... Viszont msnen már nem éreztem azt a bizsergést... ami még ímélekben az elején megvolt... aztán szakítás lett a vége. Pedig! nem is akárhogy találkoztunk és jöttünk össze... koncerten ismertem meg...

Lehet, h nem jól látom, de nekem így tűnik...

Szóval talán csak egy kis változásra volna szükséged. Nem feltétlen szakításra... de kis szünetre, vagy h egy ideig mellőzzétek ezt a fajta kommunikációt...

2009. márc. 8. 23:04
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
ja és 22/L - ezt mindig lefelejtem. ^^
2009. márc. 8. 23:05
 7/8 A kérdező kommentje:
Abban igazad van, hogy nem igen szokott hiányozni. Elég sokat talizunk, de az utóbbi időben egyre több szünetre volna szükségem. Kezdenék kiszeretni belőle? Esetleg meguntam?
2009. márc. 9. 16:17
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Erre neked kell rájönnöd... gondolkodj,mérlegelj, aztán dönts. Egyet ne csinálj: ne hitegesd, ha te már nem szeretnél többet tőle, mint barátság! Szerintem egy időre zárkózz el a világ elől, mondd neki, h egyedüllétre van szükséged, és lesz elég alkalmad megtalálni a választ! (utolsó voltam)
2009. márc. 9. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!