Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szeretnék felmondani a közalka...

Szeretnék felmondani a közalkalmazotti állásomból, amit utálok, de a mai világban egyszerűen úgy érzem nem tehetem meg. Mit tegyek? Bölcsész diplomával lehet állást találni?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 19. 21:02
 1/9 anonim ***** válasza:

nem lehet állást találni bölcsészdiplomával

csak ha van ismerősöd aki berak vhova

még a takaritónő is rokon/ismerős/barát stb.

örülj, hogy van állásod

csak az tudja értékelni állást, akinek nincs

semminél ez is jobb

biztos rossz, utálatos - de mégis ketyeg a szolgálati időd

állást persze nézhetsz közbe - de amig nincs biztos talaj lábad alatt, addig maradj

hajrá!

mi a végzettséged amúgy?

szakmában dolozol?

2010. ápr. 19. 21:29
 2/9 anonim válasza:

Szia!

Ha szereted az embereket, esetleg szeretnél segíteni, és lenne heti pár óra szabadidőd, akkor vágj bele egy normális, legális, MLM rendszerbe. Ezt másodállásba is tudnád végezni, és, mikor már megélsz csak ebből, akkor mondj fel...(ez azért nem pár hónap, inkább 3-5 év)..de lehet, már herótod van az MLM szótól is... akkor bocsi...én köztisztviselő vagyok (még), és csak ebben látom a kiutat...

2010. ápr. 19. 21:32
 3/9 anonim ***** válasza:

MLM? na ne! inkább: tanulj új szakmát

pl. legyél földmérő (két éves OKJ képzés)

2010. ápr. 19. 21:50
 4/9 A kérdező kommentje:
nem szakmában dolgozom, hanem adminisztrátorként....
2010. ápr. 20. 07:56
 5/9 anonim ***** válasza:
Én azt tanácsolom, hogy amíg nincs új munkahelyed ne mondj fel, akkor sem, ha nagyon unod a banánt.Viszont tapasztalatból mondom, hogy az nem igaz, hogy nem lehet találni munkát, mert én felmondtam jan. 1-vel és azóta már 3 munkahelyet találtam (volna). Pénzügyi ü.i. voltam, és találtam egy sales asszisztens, titkárnői pozit, csak már a próba napon ordíbált a főnök felesége, mondtam, nekem ez nem kell. Aztán találtam egy hotelbe (5csillagos) szervezői állást, ott hétvégén kellett volna dolgozni, és ezzel egyidőben az Expresszben találtam nagykerbe kereskedlemi ügyintézőit. Az utolsó két munkahely tök jó munka volt, emberekkel talizhattam volna, csak sajna közbe jött egy kis e.ü. probléma, klinkára kell járnom, és azt az új munkahelyről nem tehettem. szóval lehet találni állást az Expresszben, meg úgy hogy te írsz cégeknek, hogy keresk munkát. (Engem a profession-ről is visszahívtak egyszer,többször nem:-()De a másik módszerrel el tudtam volna helyezkedni. Illetve ismerőseiden kersztül is el tudsz....
2010. ápr. 20. 12:38
 6/9 A kérdező kommentje:
ingatlanos munkán gondolkozom..amúgy muszáj lesz váltanom, mert már "búcsúztatnak" és szólt a főnök, hogy tanítsak be valakit
2010. ápr. 20. 20:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Az ingatlanos munka nagyon jó munka, ha szereted az embereket, csak nem most. Pang az ingatlanpiac. Sajnos ingatlanos barátnőim nagyon szenvednek anyagilag, tudod az jutalékos állás. Ha pang a piac, az emberek nem vesznek ingatlant, akkor nincs jutalék, nincs fizu. De olyan jó lenne, ha véget érne teljesen a válság, nagyon jó munka amúgy, és is dolgoztam ingatlan irodában. :-)
2010. máj. 3. 08:26
 8/9 A kérdező kommentje:
:( hát már nagyon kéne váltanom és valahogy más nem is adódik
2010. máj. 3. 12:31
 9/9 A kérdező kommentje:
találtam egy másik közalkalmazottit...életem legjobb döntése volt a váltás. Csodás az új munkahelyem. Nincs intrika, a főnökség figyelmes, a kollégák kedvesek, a munka fantasztikus.....
2010. nov. 21. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!