Mit tegyek? Egyszerűen utálok itt élni.
Beszélj Anyuddal, inkább magántanár, minthogy fiatalon rámenjen az idegrendszered.
Vagy gyere haza, ha van itthon rokonod. Svájc amúgy is egy szutyok ország, éltem ott 4 évet.
Nehéz lehet most neked, de nézd pozitívan. Már a felén túl vagy. Tudom, ezt könnyű mondani...
Amúgy egy időben én is célpont voltam a suliba. Ha kiröhögtek, akkor teljesen kiakadtam és ezt élvezték. Aztán az egyik tanárom azt tanácsolta, hogy ne vegyem fel, nevessek velük és higgyem el, hogy egy idő után uncsi lesz nekik, és láss csodát, így is lett. Próbáld meg, hátha segít neked is.
Ezt a kérdést azoknak kéne olvasniuk, akik minden áron külföldre akarnak menni...
Szerintem is beszélj anyuddal, biztos van olyan rokonod akihez hazajöhetnél. De van kolesz is...
Ha ennyire utálsz kit lenni, ne maradj ott, mert egész életedre ki fog hatni a sok rossz élmény!
Nem lehetne iskolát váltani?
Vagy fogd fel viccesen, kezdj te is nevetni velük.
Esetleg alacsonyodj le hozzájuk, kérj segítséget, tanítsanak meg a nyelvre.
Gondolj bele, ha hazaköltöznél, akkor meg a család hiányozna.
Bírd ki, hidd el, hasznodra válik ez még! Már a fele eltelt.
Igen, én is azt tanácsolnám, hogy menj egy másik iskolába. Nem hiszem el, hogy mindenhol ki lennél közösítve, rengeteg a bevándorló Genfben rajtad kívül is!
Amúgy pedig csak gondolj bele, hányan lennének a helyedben...:)
"Ezt a kérdést azoknak kéne olvasniuk, akik minden áron külföldre akarnak menni..."
Miért is? A gyerekek kegyetlenek, de egy felnőtt kivándorlót senki nem fog kiröhögni az akcentusa miatt. Nekem például még soha nem volt ilyen problémám, vagy ha mégis, akkor az nem gúnyolódás volt.
Az a "poén" hogy olyan suliba járok ahol a diákok 70%-as külföldi...és ők röhögnek ki
ha hazamennék visszaraknának hetedikbe mert eddig "előkészítő" (nyelvtanuló) osztályba jártam. amúgy 14 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!