Ennyi pénzzel és ilyen diplomával megéri elmenni?
Figyelt kérdés
szülésznő vagy ápolói diplomám lesz.
gondolkoztam írországon vagy anglián, lenne kb 10millióm és egy ismerősöm akinél ellakhatok egy darabig. angolul pedig társalgási szinten beszélek.
2012. máj. 30. 10:58
1/4 anonim válasza:
Munkád biztosan lenne itthon, mert kevés az egészségügyi dolgozó, viszont itthon nagyon alulfizetik őket (vajon miért is vannak kevesen?), nyugaton jobban megbecsülik a munkájukat és meg vannak fizetve rendesen. Ha jól szeretnél keresni, megéri külföldre menni.
2/4 A kérdező kommentje:
nem fogok minimálbérért dolgozni az biztos..ha kell kifizetem a képzés árát,mert nem akarom hallgatni,hogy ingyen tanítottak aztán elhúzok.
2012. máj. 30. 11:55
3/4 anonim válasza:
bőven megéri. ezek nem csak itthon, de külföldön is hiányszakmák és rengeteget kereshetsz velük.
egy tanácsom van: írországba ne menj. nem a fizetés miatt, mert jó, de egyik barátnőm kint dolgozik és utálja. azt mesélte, hogy még a gazdag réteg sem foglalkozik semmivel, minden félbehagyva van náluk is, koszosak és lusták. kicsit más "kultúra", mint a miénk. anglia viszont jó, vagy még skócia sem egy rossz választás (ott még voltam is :))
4/4 anonim válasza:
Az angoltanulásba nagyon húzz bele, ha az már nagyon jól megy, akkor szerintem elég jók az esélyeid, főleg ha lesz ilyen anyagi háttered hozzá a kezdeti nehézségek miatt:) hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!