Gépészmérnökin menniyre lehet autós irányba elmenni? Avagy válasszam a járműmérnökit? Ezzel annyi a bajom h sztem sokkal kevesebb munkalehetőség adódik a járműmérnöki diplomával, mivel sokkal szűkebb munkakört foglal magában mint egy gépészmérnöki.
én gépészmérnökire mennék.
nem tudom 100%ra, de tudtommal lehet nagyon jól (egyik fő irány) a gépészmérnökin ez a szakirány
Először is köszönöm a segítségeteket!
Debrecen nem igazán esélyes, mert pesti vagyok, tehát marad a BME, uhogy pesti gépész véleményére is kíváncsi lennék.
BME Közlekedésmérnöki Karán tanulhatsz járműmérnöknek, itt választhatsz autó, vasút, repülő, hajó, építőgépész szakirányokból. Gépészkari gépészként nincs autós szakirány.
Szerintem jó lehetőségek vannak az elhelyezkedésre, millió autóipari beszállító-fejlesztő cég van, szerintem nehezebb egy általános gépésznek.
Gazdasági munkakörök főleg később, tapasztalattal, gazdasági másoddiplomával. Beszerző nem kifejezetten gazdasági munkakkör, értékesítőnek meg az megy aki tud beszélni, lényegtelen mit tud:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!