Kezdőoldal » Utazás » Európa » Érdemes Bergamo-ba elmenni 1...

Érdemes Bergamo-ba elmenni 1 napra szétnézni?

Figyelt kérdés

2012. máj. 12. 22:00
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha Magyarországról mennél ki csak 1 napra Bergamoba, ahhoz nem éri meg annyit utazni. Ha ott utazgatsz a környéken, akkor szerintem ne hagyd ki.
2012. máj. 13. 15:33
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Magyaroszágról gondoltam, reggel kimenni, este visszajönni, csak 6000 Ft a repülőjegy oda-vissza.
2012. máj. 13. 16:20
 3/10 anonim ***** válasza:
hát így szerintem semmi értelme.
2012. máj. 13. 16:35
 4/10 A kérdező kommentje:
Az utazás igazából nem gond, azt szeretem, a kérdésem inkább arra irányult, hogy el lehet-e ott értelmesen tölteni egy napot, vagy dögunalom hely, nulla látnivalóval.
2012. máj. 13. 17:18
 5/10 anonim ***** válasza:

1 napra találsz mit nézni:

[link]

2012. máj. 13. 18:19
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Én márciusban voltam kint Bergamoban. A reggeli géppel mentem és az estivel jöttem. Szerintem abszolút megéri kimenni és egy napot eltölteni a városban. A reptéren a buszmegállóban lehet kapni napi jegyet a helyi közlekedésre, ez 3 Euroba kerül és ezért használhatod a buszokat és a siklót is. Érdemes a kirándulást az óvárosban kezdeni. Nagyon romantikus és mint a legtöbb olasz régi városrész, ez is nagyon szép. Innen indul egy sikló egy kis várhoz. Maga a vár nem túl különleges, de nagyon szép a kilátás a hegyekre. Később busszal vissza lehet menni az újabb építésű belvárosba és ott is nézelődni. Szerintem ne hagyd ki ezt a lehetőséget. Viszont Milánóba nem érdemes tovább menni, mert nem marad elég időd a nézelődésre és a busz is megdrágítja az egyébként kedvező értékű kirándulást. Ha pedig megunod a nézelődést, egyél egy bizzát, igyál egy aperolt és fagyizzál.

Én csak jó utat és kellemes időtöltést tudok kívánni!

2012. máj. 14. 10:36
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek, különösen az utolsó válaszolónak a hasznos infókat!

Nem volt nagyon fárasztó így a nap?

2012. máj. 14. 20:15
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem mondom azt, hogy nem esett jól egy kiadó alvás, de mindenképpen megérte. Már máskor és máshol is jártam ilyen 1 napos utazáson és még sosem bántam meg.
2012. máj. 15. 09:47
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Megvettük a jegyeket, úgyhogy hamarosan irány Bergamo! :)
2012. máj. 15. 18:21
 10/10 A kérdező kommentje:
Nos, időközben megjártam Bergamo-t és valóban megérte kimenni egy napra, nagyon szép kis város. Nyugodt szívvel ajánlom bárkinek, főleg, hogy párszáz forintért is ki lehet jutni a Ryanair-rel.
2012. aug. 26. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!