Ki szeretnék menni Angliába úgy hogy még nincs érettségim?!
Figyelt kérdés
Szerintetek hülyeség abbahagynom a tanulást és inkább kiutaznom?2012. máj. 15. 19:48
11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat (én is úgy gondolom mint az utolsó válaszoló) A nyelvet úgyahogy tudom és sok tapasztalatom és tehetségem van a szereléshez, értek a számítógépekhez stb. Bár ezekkel nem tudom mire mennék...
2012. máj. 16. 21:05
12/15 anonim válasza:
figyelj, mi nem akarunk neked rosszat, nem azért mondjuk, hogy ne menj. de te döntöd el, hogy a többségnek hiszel-e vagy sem.
13/15 A kérdező kommentje:
Èrtem de ha jó a nyelv akkor csak találok valami munkát.
2012. máj. 17. 07:09
14/15 anonim válasza:
Én azt javaslom, hogy menj ki rögtön júniusban évzáró után. Akkor lesz még majdnem 3 hónapod, hogy meglásd hogy milyen kint az élet. Ha addig sikerül munkát találnod, akkor szeptemberben kiiratkozhatsz az iskolából, de ha nem, akkor utána sem lesz esélyed. Azt írtad, hogy szeretsz szerelgetni, ha nem jönne össze, akkor érdemesebb lenne szakmát tanulni, mert azzal így több esélyed lenne.
15/15 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam de most az olimpia miatt inkább itthon maradok (sok az idénymunka szeptemberre ugyanúgy munkanélküli lennék és akkor megint....)
2012. máj. 19. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!