Megéri-e most elkezdeni gyűjteni, ha 2 év múlva szeretnék Angliába költözni?
Az ottani gazdasági helyzet alapján megéri e majd vajon 2 év múlva kiutazni? (kb. 4-500 ezer forintnyi fonttal)
Tudom, hogy elég sok a munkanélküli ott is, de elszántnak és kitartónak érzem magam. Most vagyok 22 éves, az angolom folyékony c2, mellette olaszt tanulok, azonban kifejezetten keresett szakmával nem rendelkezem, de akár ott is szívesen elvégeznék egyet (jelenleg egyetemen tanulok, de külföldön nem tudnék ezzel a szakmával érvényesülni). Vélemények?
Nagyjából 1500 fontból, ha szerencséd van, néhány (2-3) hónapig kihúzhatod. Ez alatt kell munkát, jövedelmet találnod. Minél kevésbé van ott keresett szakmád, annál jobban a szerencsére bíztad magad. Az nem valami biztató dolog.
A nyelvtudásnál - az alapon túl - sokkal fontosabb a kapcsolatteremtés képessége és a biztos szakismeret.
Köszönöm szépen a választ, bár a kérdésem inkább arra irányult, hogy a jelenleg ott lakók hogy látják, 2 év múlva is lesznek e olyan szerencsepróbálási lehetőségek mint mondjuk most (bár tudom, most sem rózsás a helyzet)?
Az alapvető dolgoknak már utánanéztem, bár ha már itt tartunk, mik lehetnek azok a szakmák amit ott is elismernek, és itthon is meg tudom szerezni pár hónap alatt(pl. mixer vagy hasonló?)? Illetve, mennyire számít fontosnak a nyelvtudás? Ha mondjuk angol és olasz mellé megtanulnék még egy nyelvet ami jól jöhet ott, abból lehetne munkám?
"Sok ismerősöm nem hitt nekem, mikor azt mondtam, hogy kell a nyelvtudás."
Ezt soha nem értettem, hogy lehetnek ilyen sötétek az emberek. Hogy akarnak dolgozni egyáltalán úgy, hogy azt se értik mit magyaráz a főnök?
Köszönöm a válaszokat.
Arról van valakinek valami információja, hogy odakint milyen árakon vagy feltételekkel lehet esetleg szakmát végezni, úgy általánosságban?
Szia!
Kicsit összekeverted a dolgokat, mert nem az én bátyám van kint, hanem a másik válaszolóé :)
Egyelőre azonban még nem látom az értelmét, hogy felvegyük a kapcsolatot, mivel részemről elég képlékeny a dolog, se pénzem se tervem egyelőre, de ha úgy alakul, írok. Addig is sok sikert neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!