Ki szeretnék menni Angliába úgy hogy még nincs érettségim?!
Figyelt kérdés
Szerintetek hülyeség abbahagynom a tanulást és inkább kiutaznom?2012. máj. 15. 19:48
1/15 anonim válasza:
Igen!!!
Abba ne hagyd a tanulást! Annnyit még igazán várhatsz az utazással. Arról nem is beszélve, hogy nem ártana, ha jó nyelvtudással és valami elképzeléssel munka terén mennél ki. Mit szeretnél ott csinálni?
2/15 A kérdező kommentje:
Pontosan még nem tudom mit kezdenék ott (munkaügyileg) de még van 2 évem az érettségiig és nem vagyok egy jó tanuló tehát szerintem nem is menne az érettségi..ezért is szeretnék kiutazni.
2012. máj. 15. 22:04
3/15 anonim válasza:
semmire nem fogsz menni kint így.
4/15 A kérdező kommentje:
Nem is kell egy nagy munka (jólfizető) elég egy alap fizetés is...egyébként nővéremhez mennék ki tehát lenne segítségem..
2012. máj. 15. 22:09
5/15 anonim válasza:
értjük, de még arra is alig lenne esélyed, hogy a legalapabb munkát megkapd.
6/15 anonim válasza:
Szerintem simán mehetsz, mert a magyar érettséginek semmi értéke nincsen Magyarországon kívül.
7/15 anonim válasza:
Ilyen hozzáállással tényleg mindegy, mikor mész ki. De a helyzeted nem fog megváltozni, ha csak az nem, hogy a nővéred előbb utóbb megunja az eltartásodat. Mert körülbelül ennyi az esélyed.
8/15 anonim válasza:
Persze az erettsegit senki nem fogja ott elkerni töled. Viszont Dunat vagy Temzet lehet rekeszteni az olyan kelet europai bevandolrokkal akik nem beszelik a nyelvet es nem ertenek semmihez, tehat jo lesz majd valami. Szoval 1 mosogato allasra is vannak vagy 20-an.
Tehat nem az erettsegi a lenyeg, hanem hogy legyen valami tudas amit tudsz hasznositani. Söt raadasul gondolom kiskoru vagy, igy az is häträny, hogy nem lehet akarmikor munkara beosztani.
9/15 anonim válasza:
Nem az érettségi hiánya a probléma, hanem hogy semmilyen szakmád nincs, és ráadásul kiskorú vagy. Így csak a nővéred nyakán fogsz élni. Ő mit gondol erről?
10/15 anonim válasza:
De szemetek vagytok.. hat siman talal egy munkat akkor ha jo az angolja, nelkule nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!