Angliába utazom és de nem tudom hogy mi teendő olyankor ha kiviszem a kutyusom de a szállásra nem engedik?
megkerestem neked.
" Mi kell a kutyának a szállításhoz?
- Michrochip (A veszettség oltás előtti beültetési dátummal!!!!)
- Veszettség oltás három hónapos korban, vagy később. (Kizárólag a chip behelyezése után érvényes.). A veszettség oltás után 21 nap elteltével utazhat a kutya. Hamarabb nem. A három hónapos kornál hamarabb oltott kutyát három hónaposan újra kell oltani, mivel csak ettől a kortól érvényes az oltás.
- EU Passport (Az állatorvos könnyedén kiállítja a szükséges útlevelet. Nem követelmény, de jó, ha az oltási könyvben található oltások át vannak vezetve.)
- Galandféreg és Fonalféreg elleni kezelés nem kevesebb, mint 24, és nem több, mint 120 órával az ÉRKEZÉS előtt. Az egyszerűség kedvéért mi az indulás előtti 24-48 órás időtartamot javasoljuk.
Ennek benne kell lennie az útlevélben az állatorvos aláírásával. FONTOS: a féregtelenítés időpontja tartalmazza a dátumot, és az időt (óra:perc) is!"
Csak egy megjegyzés.
Angliában az állatokkal való foglalkozás igen költséges mulatság.Akár a panziók akár az orvosok.(a kollégám csak egy alapvizsgálatra vitte a kutyáját dokihoz,és 100 fontjába került.és ez még nem is olyan drága.)
3#Pontos.
Én is így tudom. Ismerősök macskosszal csinálták végig.
ma 11:11 vagyok
Mindenhol azt olvasom,hogy 21 nap után szállítható az állat miután megkapta a megfelelő oltásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!