Kimennel kulfoldre dolgoni, ha lenne ra lehetoseged?
23 eves lany vagyok, es mar lassan 2 eve vagyok kint.
Csak egy erettsegim volt otthon ezert jottem ki.
Most egy ugyvedi irodaban vagyok adminisztrator. heti 5 nap, napi 8+1 ora.
Te kijonnel ha lenne lehetoseged? Jobb elet remenyeben? Csak egy erettsegivel?
Kimentem volna, hanem ismertem volna meg a férjemet.
Már van egy 1 éves fiam is és eszem ágában sem lenne kimenni. Fiataloknak, akik még a 20 évek elején járnak, azok megpróbálhatják, de ha már itthon megtaláltad magad, barátaidat, családodat, akkor nem.
További válaszom, hogy a kimenetel függ az adott személy iskolázottságától is szerintem. Nekem fősulim lett volna, de abbahagytam, majd kezdek másikat. Férjem diplomás és havonta 400e Ft-ból élünk ketten. Ez nem 1 milla, de mégis, megtudjuk venni a gyereknek az új cipőt, a lakásba bútorokat és persze kihasználjuk a sok kamatmentes hitelt.
Előtte már ki készültem külföldre, most nagyon örülök,hogy nem mentem. Az akkori párom kint dolgozik, keres havi nettó szinten 600e Ft. környékén, pedig diplomás informatikus és elég nagy cégnél dolgozik. Kint van egyedül és magányos, semmije és senkije nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!