Akik kulfoldre koltoztetek, toletek is szoktak irigynek tuno kerdeseket feltenni az otthon elo baratok, ismerosok, rokonok?
Figyelt kérdés
Hogyan szoktatok reagalni ra, hogyan kezelitek az irigy, es a "de jo neked", "bezzeg neked konnyu", "te konnyen beszelsz"...kezdetu mondatokat pl.?2009. ápr. 22. 19:48
1/4 tade válasza:
Nekem is szoktak mondani. De en mindig elmagyarazom, hogy kinnt nekem sem konnyu, mivel az adott orszagban a fizetesem atlagfizetesnek szamit, szoval nem nagyon ficankolhatok. Az megint mas, mikor hazamegyek, es minden sokkal olcsobb es ok csak ezt latjak.
2/4 anonim válasza:
én azt szoktam mondani, hogy mindenkinek ott a lehetöség összepakolni a böröndjét hátrahagyni a barátait, az életét, a családját és elmenni az ismeretlenbe, végigküzdeni a szamárlétrát, harcolni az igazért egy másik nyelven, esetleg utálkozó pillantásokat eltürni mikor mondod hogy külföldi vagy (kelet europai). bizonygatni hogy nincs közöd a magyarországon élö romákhoz.
szóval fogják be a szájukat lehet pakolni és utánunk csinálni
3/4 anonim válasza:
Nekem is szoktak, de nekem az a kedvencem, mikor valaki azt mondja, hogy "hat en aztan nem irigyellek" - na azok az emberek a legirigyebbek. Tenyleg mindenki a maga szerencsejenek a kovacsa, menjenek ok is szerencset probalni ahelyett, hogy mas sikerere irigyek. Az irigyseggel ugysem lehet semmin sem valtoztatni. En sehogy sem reagalok ilyesmikre mar, mert neki az mar eleg rossz, hogy irigy - egye meg az irigyseg akkor, ha nem kepes tenni a sajat boldogulasaert. Sokak azt hiszik, hogy kulfoldon minden szep es jo meg konnyu. A lehetoseg adott...tessek kiprobalni, hogy milyen "konnyu".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!