Erdemes csomagot kuldeni kulfoldre? Biztos hianytalanul oda er?
Figyelt kérdés
Annyi,de annyi negativumot tapasztaltam a magyar postaval szemben,hogy valami hihetetlenul negativan allok mar hozzajuk, nem alaptalanul. 1-2 fontos gyogyszert szeretnek a gyerekem utan Finnorszagba kuldeni(venykoteles), meleg pulcsikat, amik mar nem fertek be neki,meg egy kis csokit. Elmerjem kuldeni? Ha ugy megy mint a belfoldinel,akkor ra kell irni a csomag tartalmat is,ra merjem irni? Igy latja mi hianyzik,meg ezzel talan "hivatalos" is mi van benne? Viszont felek,hogyha meglatjak kiszedik belole, volt par hasonloan gusztustalan dolgokban reszem igaz belfoldi csomagnal.2011. dec. 1. 18:33
1/5 A kérdező kommentje:
Esetleg meg az elektromos fogkefejet.
2011. dec. 1. 19:23
2/5 anonim válasza:
Anyukam nekem az USAba szokott kuldeni cuccokat. Mindig ugy adja fel, hogy ha nem vagyok itthon hogy alairjam, akkor a postas hagy egy cetlit az ajton, hogy menjek be a kozpontba felvenni a csomagot.
Vagyis ajanlva add fel (tobbe kerul) viszont tutti hogy odaer. Amugy kuldtem mar nekik en is, ertekesebb dolgokat is mint csoki meg fogkefe es mindig hianytalanul megerkezett.
A csomagba rakj egy papirt amire ird ra a csomag tartalmat, ne a kulsejere!
3/5 A kérdező kommentje:
A kulsejere a postas ragasztja ra! Mar ha ugy megy mint a belfoldinel. Es attol nem felek, hogy kint nem kapja meg,attol felek,hogy itt dezsmaljak meg. Egyebkent az elektromos fogkefeje se volt epp 2 filler,de most nem ez volt a kerdes.
2011. dec. 1. 21:50
4/5 A kérdező kommentje:
Bar mar nem is emlekszem,hogy raragasztja,vagy csak szimplan elteszi,de lenyegtelen ebbol a szempontbol.
2011. dec. 1. 22:06
5/5 anonim válasza:
Mi mar tobbszor kaptunk Magyarorszagrol csomagot,mindig hianytalanul megerkezett.
Viszont ketszer ,amikor nem eleg kemeny dobozba volt,akkor a csomag egyik sarka kisse benyomodott,es nejlonba raktak bele,ugy szallitottak ki,es elnezest kertek.Tobb csoki osszetort mar,darabokat szedtuk ossze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!