Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Akik kulfoldre pl. Angliaba...

Akik kulfoldre pl. Angliaba koltoztetek, orokre kint maradtok vagy evek multan visszamentek majd Magyarorszagra?

Figyelt kérdés
Hogy terveztetek amikor kikoltoztetek, es hogy tervezitek most, hogy mar kint eltek?
2010. febr. 19. 20:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi lassan 5 éve vagyunk kint Angliában..A fiam már itt akar maradni,vagy esetleg tovább menni Ausztrália felé..Haza csak látogatóba járna már..Mi a párommal néha azt mondogatjuk,hogy majd egyszer hazamegyünk,de ki tudja mi lesz 5-10 év múlva..(5 évvel ezelőtt még arra se gondoltam,hogy Angliában fogok élni...)Egyébként akárhol van az ember a világban ,azért mindig idegen marad,és néha jó hogy újra magyarként gondolkozhat,magyarok között,ismerős helyeken van az ember.
2010. febr. 19. 21:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem barátaim költöztek ki Japánba, a másik Finnországba, úgy tervezték hogy 2-3 évig lesznek, dolgoznak, aztán hazajönnek, de már mindegyikük annyira megszokta ott hogy nem vágyik haza a nyomorba. Én meg tökéletesen megértem, amikor külföldön voltam egy pillanatig nem hiányzott Magyarország. Ott tök jó volt minden... nem értem minek jönne ide vissza bárki is? Én is csak azért mert muszáj volt... de vissza fogok menni külföldre amint lehetséges.
2010. febr. 19. 22:27
 3/4 anonim ***** válasza:
54%

júliusban mentem ki Skóciába, most már Londonban vagyok, és még pár hónappal ezelőtt is úgy gondoltam, hogy itt leszek úgy 4-5 évig, aztán hazamegyek.

de most már egyáltalán nem vagyok benne biztos.

sőt... inkább most az az elhatározás erősebb bennem, hogy örökre itt maradok.

nem zavar, hogy itt mindig csak külföldi leszek, mert itt - Londonban legalábbis - szinte mindenki az.

nagyon igaz az a megállapítás, hogy nem vágyom vissza a nyomorba. igen, emiatt egyre kevésbé akarok már visszamenni.

a barátaim persze hiányoznak, de őket úgyis láthatom ezután is, bár tény, hogy kevesebbszer, de a kapcsolatot tartjuk.

nagyon kicsi családom van, mindössze 3 fő, apukám, tesóm (szintén Angliában már évek óta, de ő hamarosan visszamegy), nagybátyám.

ők megértik, és örülnek neki, hogy kint vagyok.

sosem volt annyira bensőséges viszonyom az apámmal, hogy annyira hű de nagyon hiányozna.

a tesómat nagyon szeretem, a nagybátyám is jó fej, de ha egyszer itt érzem már jobban magam, nem fogok azért miattuk visszaköltözni.

már csak egy magyar fiút kell itt találnom, aki szintén úgy gondolja, hogy itt marad. :)

2010. febr. 20. 03:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Minek magyart, ha úgyse jöttök haza? A gyerekeiteknek már úgyse jelent majd semmit Magyarország, legfeljebb a nyelvet beszélik majd. Az ő gyerekeik már azt se. Minek halasztgatni, ha előbb-utóbb úgyis beolvadtok?
2010. febr. 20. 05:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!