Kimennel kulfoldre dolgoni, ha lenne ra lehetoseged?
23 eves lany vagyok, es mar lassan 2 eve vagyok kint.
Csak egy erettsegim volt otthon ezert jottem ki.
Most egy ugyvedi irodaban vagyok adminisztrator. heti 5 nap, napi 8+1 ora.
Te kijonnel ha lenne lehetoseged? Jobb elet remenyeben? Csak egy erettsegivel?
csupan csak erdeklodok :-)
mivel mikor kijottem akkor a legtobb ismerosom azt mondta, hogy hulye vagyok. Ok inkabb eltartatjak magukat a szuleikkel, minthogy dolgozzanak. legtobbjuknek azota mar diplomaja van, es meg 1 percet sem dolgoztak.
en meg nem akartam ezt, ezert inkabb jottam.
"Külföldre csak turistaként megyek. Hiába jobb kint a fizetés, havi 1 millának megfelelő valuta sem pótolhatja az érzést, hogy a családod és a barátaid közelében vagy. Arról nem is beszélve, hogy külföldön nem leszel egyenrangú ember, bármennyire is toleráns és multikulti az adott ország. Na mindegy, ez elsősorban érzelmi kérdés. Azokkal meg ki törődik manapság..."
Ez mind szép és jó, de ha nem tudsz a gyerekeidnek új ruhákat, cipőket, netán ételt venni, akkor másképp látod a dolgokat majd. Nekem nincsen senkim, otthon sem kerestem rosszul, mert programozó vagyok, de itt valahogy jobban érzem magam, mint otthon.(Én magam csak egy érettségivel nem mennék ki)
Én már megtettem.A családom volt a legfőbb támogatóm hogy jöjjek ide , még a nagyszüleim is támogattak.Azok voltak akik azt javasolták hogy maradjak akik irigyek.Itt jól érzem magamat.Magyarországon nem éreztem otthon magamat , szeretem persze de valahogy nem az otthonom.
Most abban az országban élek ahol mindig is szerettem volna.Az Egyesült Államokban , kölyök korom óta vágytam arra hogy itt éljek , és ez 3 éve teljesült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!