Kezdőoldal » Utazás » Európa » Paralia . Jo valasztals elso...

Paralia . Jo valasztals elso kulfoldi nyaralas alkalmaval? A csaladdal megyek, a ferjem, en es a 15 eves lanyunk,12 eves fiunk .

Figyelt kérdés
2011. aug. 1. 14:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Valahol olvastam, hogy a fiatalok írták egymásnak, hogy ne menjenek ott discoba, mert nem biztonságos.
2011. aug. 1. 22:37
 12/21 anonim ***** válasza:
76%

Menj fel a fórumozókhoz, ott sokmindent megtudsz tőlük.

Index Fórum Paralia

2011. aug. 1. 22:41
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Repülő konkrétan nem meg oda, a transzfer annyiba kerül kb, mint a buszos utazás. Repjegyre illeték is rájön.

Ha "olcsó" repülős utat szeretnétek, keress rá az Ibusz Mediterrán tombolájára, mi is velük emgyünk, csak mivel tombola, még nem tudjuk hova...

2011. aug. 2. 12:04
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Praliát csak ajánlani tudom. Egyáltalán nem szemetes a part,szép tiszta a víz,annyi a bibi,hogy sok a medúza,arra figyeljetek.A lányodat semmiképen ne engedd el ott diszkóba....rengeteg a látnivaló,a Water Land-be mindenképpen menjetek el az egy szupi hely!
2011. aug. 2. 13:51
 15/21 A kérdező kommentje:
ertem , le is foglaltam egy helyi utazasi irodanal . 500 euro a csaladnak egy heti szallas es az utazas busszal . Mindenkeppen el megyunk par utazasra ott .legyszi irjatok , hogy miket szukseges vinni :)
2011. aug. 2. 21:24
 16/21 anonim válasza:
100%
Szia mi is busszal megyünk augusztus 19-én indulunk úgy hogy személyes tapasztalatom nincs de nekem azt mondták hogy ruhán kivül mást nem nagyon kell jó persze fényképezőgép vagy kamera meg aki amit akar de árakban az élelmiszer azonos a hazaival majdnem a tejtermék drágább de mondom személyes tapasztalatom nincs énis ugy halotam. egyébként ibusz-on keresztül megyünk busszal szerintem nem lesz anyíra rossz
2011. aug. 3. 15:08
 17/21 anonim ***** válasza:
36%
Én sok helyen voltam már Görögországban, és Parália egyáltalán nem tetszett! Azért volt csak érdekes az a nyaralás, mert voltunk a Meteóráknál.
2011. aug. 4. 19:33
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Skiathos is szép. Minket onnan elvittek egy kis szigetre. Gyönyörű volt.
2011. aug. 5. 00:15
 19/21 A kérdező kommentje:
tengeri sun van?
2011. aug. 5. 00:16
 20/21 anonim válasza:

aki szerint Görögország gazos és mocskos, jöjjön el Romániába, nem Erdélyt mondok, mert itt még nem olyan gáz a szitu. Paralia remek hely, Görögország gyönyörű és virágzik. Picit rossz a gazdasági helyzet jelenleg, de le tudnám élni ott az életem. Az emberek rádmosolyognak(már nem a szerb turisták, azoktól óvakodjatok, paralián sok van)

Ha autóval mentek, feltétlenül látogassatok el Paleo Panteleimonasba, Paraliatól délre, Litochoro környékére. Fiad élvezni fogja, hogy szabad kézzel foghat teknőckét:D Rengeteg van

Igyatok sok ouzot, egyetek görögdinnyét. A gyrost nem ajánlom, ott is az a zsiros vacak

2011. szept. 14. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!