Nyaralás alkalmával találkoztatok vki nagyobb külföldi sztárral? Ha igen hol? Hova érdemes menni, ahova a sztárok is járnak?
Figyelt kérdés
2011. jún. 26. 17:17
1/9 anonim válasza:
Hahaha. Nem. :D
Szerintem a sztárok nem olyan helyekre járnak nyaralni, ahova az átlagos emberek, átlag pénztárcával.
Persze ha te megengedhetet magadnak, akkor szerintem Hawaii, Seychelle, Maldív-szigetek, ....stb...Görögországban azt hiszem Skiathosra szoktrak járni, Olaszban pedig talán Milano, Roma. De inkább neten nézelődj, hogy hova járnak, aztán sok sikert. :D
3/9 anonim válasza:
Igen.Voltam egy partin ahol szintén ott volt az egyik Monty Python tag Michael Palin. Nagyon jó fej ember..
4/9 anonim válasza:
Én mindig csak magyar hírességekkel találkozok, Bécsben Torgyánt láttam, Franciaországban meg Batiz Andrást.
5/9 anonim válasza:
Nem értem te nyaralni akarsz Menni vagy ismerkedni és sztarokat lesni? Akkor menj Nizzába vagy Canesba ott Tudod jol érezni magad és még ismerkedni is tudsz valmi hiresseggel
6/9 anonim válasza:
Hát nekem sem Nizzában, sem Cannesban nem sikerült sztárba botlanom :D
7/9 anonim válasza:
Rossz környékén kolbászoltál valószinüleg amugy ott sokan élnek is Ja ne a Pâger Antalt vagy a Psota Irént keressed, mert a Pàger már nem èl a Psota Iren nèni meg jobb ha otthon marad...
8/9 anonim válasza:
Ajjaj, tudnom kellene kik azok, akiknek a nevét most leírtad? :D
9/9 anonim válasza:
án Mallorcán Gávölgyivel találkoztam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!