Melyik magyar "sztárral"találkoztatok már élőben? Ők milyenek? Vagy esetleg valami külföldi celebbel?
Majka--> Ő aranyos volt
Fresh lányok--> Ők is, csak kicsit beképzeltek.
Pataki Attila-->Ő is nagyon jó volt, kicsit heptikás, mert vegetáriánus, és ilyesmi, ezt pedig nem tudtuk...
Hm...
Depresszió tagok: full jófejek, nagyon jókat hülyültünk :D
Subscribe tagok: ők is jófejek, bár a Bálint mintha kicsit nagyképű lenne... a többiek, pl Atish iszonyat aranyos :)
Anyukám+Én kiskoromban Auth Csillával és Anitával(énekessel) találkoztunk és nagyon rendesek voltak...
Nani
Utasi Árpi, ha sztárnak számit.
Mit is mondjak. Kicsikét beképzelt volt, és ...büdi...Már bocs a kifejezésért, de saját vélemény.
Fekete Lacival-ugyanolyan "nagymenő",nagyszájú, mint a TV-ben és leállt velem beszélgetni,pontosabban én kezdeményeztem,de nem akadt fenn ezen.
Psota Irénnel: még egy ilyen érzékeny művészt? -mondjuk erről híresek a művészek,hogy túlérzékenyek-sikerült megsértenem (az unokájáról beszélgettünk-épp állást keresett neki),pedig nem volt szándékomban-legalábbis úgy adta elő,mintha megsértődött volna.
Deutsh Tamással(mondjuk ő inkább közszereplő) kb.2 méter magas, sötét bőrű,fekete hajú férfi :D -vele is váltottam pár szót.
Lőrince László: egy tündéri pacák,nagyon aranyos-dedikálásán láttam-nagyon közvetlen,udvarias.
Még régebben a kisKabossal-kedves,virgonc,közvetlen-vidám fickó volt.
Auth Csillát is láttam-vele a lányom beszélgetett keveset egy dedikáláson-nem volt annyira szimpi.
Nos,mondjuk Utasi nálam nem számit sztárnak
Köszi a válaszokat
várok még,ha valakinek van valami élménye is :-)
Gjon Rambóval találkozott esetleg valaki?:-))))
Sebestyén Balázzsal?
A stand up comedysek ugye annak számítanak? ^^ mert akkor Aranyosi Péter, Kiss Ádám, Kovács András Péter, Lóránt Barnabás, Fábry Sándor, Dombóvári István, Kőhalmi Zoltán, Beliczai Balázs - Élőben is aranyosak. :)
Láttam még Kozsót (:DDD) és a Kannibálos Qka MC-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!