Melyik magyar "sztárral"találkoztatok már élőben? Ők milyenek? Vagy esetleg valami külföldi celebbel?
En személyesen ismerem Cheryl Stearns-t!
(a világ egyik leghíresebb nöi pilótája, ejtöernyös, világrekorder, szokott szerepelni a világ TVk-ben) :)
legutóljára Szebeni Istvánt láttam az Árkádban,nagyon maga elé volt révedve.
A stadionoknál meg vmi m1-es műsorvezetővel találkoztunk,de nemtom,hogy hívták,bnőm mondta de nem emlékszem:P
Nagy Feró,nem mondok rosszat,de ő az igazi rockerXD
Disco Expressz(de hát ők meg nem oan híresek)
Fresh lányok,ajjj kihagytam volna
Az andrásin elmentem "Madár" mellett,de annyira elvoltam bambulva,h észre sem vette,szintán bnőm bökött meg:P
Lassan 2 éve lakom BP-en,bnőmmel bérlünk albit,első két hónapban 3szor találkozott Szakál Mikivel,bezzeg én annyira akarok mégsem láttam eddig egyszer semXD
Jaj kik voltak még.Konta Barbara,Kern András,volt egy RTL-es műsorvezető,de nagyon régen,nemjut eszembe,nah vele is.,jah és L.L.Junior, ha vki szereti a rapet és mélyen beleássa magát a magyarba és ismerősen cseng az a név,h Kicsi Nyúl(youtubeon van fent tőle szám),ő volt a lakásunkon is,mert bnőm totál bele volt zúgva(LOL,naonLOL)
asszem ennyi...:))
nemrég láttam riki church-öt. :)
(én írtam kozsót, a kannibál kuka mc-t meeg a stand uposokat.)
BadBoyz
Tabái István
Brasch Bence
Horváth Tamás
Varga Viktor
Kutyakölykök
Inzsöl Gyula
Csikó Szabolcs
Vásáry André
Kávészünet
Végvári Eszter
Strokes
Gönczi Gábor és a Smile Showtime Band (tagja...akik a bestiákban voltak a Bee, az a másik aki em a Gabi és a Szatmári Orsi is:))
Hári Richárd
Szily Nóra
Szebeni István
Kicsi Nyúl
Morvay Pálma operaénekesnő(kajak egy sarki kocsmában)
azóta sem tudtam kideríteni ki ő,de egy Zoltán nevű idős operaénekes:)
Kern András
Koltay Róbert
Beatrice (Nagy Feró mindent vitt:D)
McDc
Erdei Zsolt
húúú ki volt még:D nemtom:S
Kedves utolsó én azért kiválogatnám ezek közül a sztárokat!
Mert azért valljuk be pl.a Gyula nevezetű fickó sem valami nagy celeb.....
Varga Izabella, Farkasházi Réka, Kálloy Molnár Péter, Rudolf Péter, Pokorny Lia, Szabó Győző, Dukai Regina, Zimány Linda, Usztics Mátyás,Rúzsa Magdi Lola és még sok celeb akiket csak láttam
Pink, F1 pilóták (Raikkonen, Massa, Alonso, Kubica, Klien, Piquet, Kovalainen, Vettel, Webber, Button stb.) + Briatore
Sok mindenkivel találkoztam már, és mindegyik szerintem pozitív személyiség.
Gönczi Gábor,AFc,VIVA Ben,Tóth Gabi,Steiner Kristóf,Josh,Jutta,Kozsó,Mark,Lola,Puskás Peti,Kiss Ádám(+ stand up comedysek)... és tovább .:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!