Melyik európai országot, várost érdemes meglátogatni egy 2-3 napos utazás alkalmával?
Figyelt kérdés
sznapi ajándékként mehetek körutazásra, vagy egy rövid 2-3 napos utazást tehetek valamelyik bnőmmel vagy öcsémmel.
melyik várost érdemes mindenképp meglátogatni?
nekem Prága jutott eszembe, barcelona vagy Lugano, de várom az ötleteket!
2011. aug. 16. 19:47
1/7 anonim válasza:
Barcelona jó, de én Moszkvába mennék ilyen esetben.
3/7 anonim válasza:
Én meg Isztambulba mennék...oda nagyon vágyom...na most dönts,ha tudsz...ez így iszonyatosan szubjektív dolog,azon múlik,hogy ki hova vágyik...én oda,nagyon...
4/7 anonim válasza:
Isztambul engem is érdekel, ha csak 2-3 napról lenne szó akkor biztos h valamelyik szomszédos országba mennék vonattal. De neked gondolom fizetve lesz a repülő, akkor Spanyolo sem tűnik olyan messzinek, szóval Európán belül néznék valamit. A konkrét úticél az csak tőled függ, hogy mi érdekel
5/7 anonim válasza:
Prágàt én is ajánlom, bàr 3nap talán kevés (mi lassan egy hete vagyunk itt, de minden nap lejártuk a làbunkat). Krakkó is nagyon szép, de ha én mehetnék Pàrizst vagy Madridot választanám.
7/7 anonim válasza:
Krakkót. Ha szervezett útra mentek, olyat válassz, ami elvisz Wieliczkába, a sóbányába is! A programból Auschwitzet hagyjátok ki! Amíg a többiek a borzalmakat látják, sétálatok ki kettesben a Kazimierz nevű zsidó városrészbe! [link]
...
Prága sem rossz, ugyanolyan könnyen és olcsón elérhető, mint Krakkó. Ott a szokásos látnivalókon, vagy legalábbis a másodikon nézzétek meg [link]
Vysehradot! Gyerekkel pedig a menjetek ki a folyópartra, hattyúkat etetni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!