Paralia . Jo valasztals elso kulfoldi nyaralas alkalmaval? A csaladdal megyek, a ferjem, en es a 15 eves lanyunk,12 eves fiunk .
Figyelt kérdés
2011. aug. 1. 14:48
1/21 anonim válasza:
Ha tengerhez szeretnétek menni , akkor nagyon jó választás. A sokféle fakultatív programból is tudtok válogatni.Paralia hangulatos üdülőhely.
Csak az nem tetszett, hogy gazos és szemetes Görögország.
2/21 A kérdező kommentje:
roman tengeren mar voltunk parszor , annal is szemetesebb?
2011. aug. 1. 20:12
3/21 anonim válasza:
Ott nem voltam, de szerintem azért tisztább lehet Paralia.
A tengerpartot minden éjszaka tisztították.
4/21 A kérdező kommentje:
koszi , amugy nagyon bulizos hely ? csaladoknak ajanlott , vagy csak fiataloknak?
2011. aug. 1. 21:26
5/21 anonim válasza:
Igen, bulizós. Mindenki jól fogja érezni magát.
Még mi is jól éreztük magunkat. /60 éves nagyi/
6/21 A kérdező kommentje:
kosz:)
2011. aug. 1. 21:34
7/21 A kérdező kommentje:
en arra gondoltam , hogy busszal megyunk mivel az olcsobb es inkabb elmegyunk par kirandulasra . de a ferjem kihagyna a kirandulasokat , hogy repulovel mehessunk . szerintetek>?
2011. aug. 1. 21:35
8/21 anonim válasza:
Mi busszal mentünk. Semmi gond nem volt .
A Meteorákat ne hagyjátok ki, nagyon szép.
9/21 A kérdező kommentje:
azt en is meg szeretnem nezni , es ajanlottak skiathost is , meg valami csuzdaparkot .
2011. aug. 1. 22:06
10/21 A kérdező kommentje:
csak azert aggodom , hogy a lanyom discoba akar majd menni , es nem szivesen engedem el foleg egy idegen orszegban
2011. aug. 1. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!