Ki szeretnék menni Angliába, de egyedül nem merek!?
Figyelt kérdés
Ki szeretnék menni dolgozni Angliába,de egyedül nem merek....Ha netalán van olyan lány,aki hasonló szituációban van,akkor szívesen felvenném vele a kapcsolatot!Én 26 éves LÁNY vagyok.Legális munkáról lenne szó,a cég biztosítana szállást.Persze kellene érte fizetni!Nyelvtudás nem feltétel!Ott könnyebben megtanulja az ember!Szállodai takarításról lenne szó.2011. júl. 7. 08:30
21/36 A kérdező kommentje:
Ki lehet írni a nevét???
2011. júl. 7. 11:00
23/36 A kérdező kommentje:
SIZODO SOLUTIONS LIMITED
2011. júl. 7. 11:04
25/36 anonim válasza:
"Akiknek a SIZODO KFT intézi a munkahelyet, szállást, és stb. azoknak ajánlott jól körbejárni a dolgokat! A márciusi 50 főt áthintázták, se munkájuk se szállásuk! A kapott telefonszámok falsnak bizonyultak!! AZ állítólagos vezetők: Sípos Márta, Gárdonyi Gyula, Flórián Györgyné Zsuzsa!"
26/36 A kérdező kommentje:
Ez durva!Köszönöm szépen!Létezik egyáltalán legális munkaközvetítő???Ezek szerint kevés az esély rá!!!!:-(
Nagyon el vagyok szomorodva!Mindenesetre nagyon szépen köszönöm rendesek vagytok!
2011. júl. 7. 11:15
27/36 anonim válasza:
Én tettem be a linked
Figyi ne keseredj el
Végülis ezzel a közvetítővel kapcsolatban vegyes véleményeket olvashatsz
nem 100%-osan negatívokat..
de én azt mondom ne kockáztass
keress neten olyan embereket akik ilyen közvetítővel mentek ki és jók a tapasztalataik.
Tutira vannak ilyenek is.
Csak ne hagyd h lehúzzanak anyagilag!!
Ne add fel!
29/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Ezek után jobban utánanézek majd a dolgoknak!Velük pedig nem érdemes kimenni!Előre soha nem fogok fizetni senkinek sem!
2011. júl. 7. 11:20
30/36 anonim válasza:
így van
alapos utánajárás kell
Ne hagyd magad!
Biztos h találsz olyan céget akik tisztességesek és segítenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!