Kimenjek Angliába dolgozni? Hogyan? ügynökséggel vagy csak úgy magamtól? Vannak itt olyanok akik egyedül mentek ki? ügynökségek nélkül?
Nos, megpróbálom röviden leírni :
25 éves srác vagyok , középfokú angol nyelvvizsgám van , 3-4 éve tettem le és azóta sztem sokat fejlődött a nyelvtudásom , szóval az angollal nincs gond.
úgy 3 éve voltam kint Londonban , egy ügynökséggel, amit aztán megbántam, mert jól átvertek mindenkit, aztán haza is kellett jönnöm 2 hónap után , pedig volt munkám... de ez hosszú most hagyjuk .
azóta már dolgoztam hajón , és most azon gondolkozom , hogy visszamenjek-e Londonba , vagy valahova , és ha igen akkor hogyan? magamtól?
van egy felszolgáló - pincér szakmám ,és egy menedzserasszisztens is , azzal tisztában vagyok , hogy ezekről hiába van papírom , most kimegyek akkor úgy sem fogok dolgozni rögtön egyikben sem.
amúgy meg most azért gondolkozom mert találtam egy oldalt, ezt :
itt egy csomó olyan hozzászólás van (kb minden 2.) , hogy kimentek aztán nem találtak munkát, meg kint vannak egy hónapja , aztán már nincs pénzük és haza kell jönni.
Ezt meg én nem akarom , ha már kimegyek akkor nem akarok hazajönni egy jó ideig.
Ezért is nem vagyok biztos ebben , hogy egyedül most akkor nekivágjak-e .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!